Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jöhet hamarabb a megvonásos vérzés fogamzásgátló mellett? fórum

Jöhet hamarabb a megvonásos vérzés fogamzásgátló mellett? (beszélgetős fórum)

ápr. 4. 13:49
Az orvos azt mondta, hogy ettől normálisan kell működnie. Elvileg egy normális szerű cuklust kellene produkálnia.
ápr. 4. 13:08
Úgy akkor az egy kicsit összetettebb az eredeti hsz-nél, ami csak annyi hogy nem akkor jött meg, amikor szokott 😅 Így nincsen semmi véleményem, visszavonom az előzőt is, szerintem ne egy fórumon tájékozódj hozzánemértőktől.
ápr. 4. 10:27
Mellékvese probléma okozza. Vagy fogamzásgátló vagy Dexametbasone közül választhattam. Inkább akkor ez.
ápr. 4. 07:49

Szerintem ennyire nem fogalmaztam érthetetlenül, de pont ezt írtam, hogy szerintem normális. Hiszen 2-3 napot ír, 2 napra jött. Kis dolgok is okozhatnak eltérést néha. Amíg nem a tablettaszedés alatt kezdesz mensiszerűen vérezni, addig nem gáz. A véleményemtől függetlenül (nem vagyok orvos) ha nagyon aggódsz, jelentkezz be nőgyógyászhoz, majd ő megnyugtat.

Ugyanakkor ezeknek az új információknak a birtokában felmerül a kérdés, hogy nem lenne-e célszerű továbbmenni más vizsgálatokra/más orvoshoz, az erős vérzésnek lehet olyan oka, amit nem lehet ennyivel megoldani, hogy felírnak egy fogamzásgátlót. Szétcseszi a szervezeted a hormonokkal még jobban. Írom ezt úgy hogy maximálisan tabletta párti vagyok, de ha még mellékhatásai is vannak, és ennyire rosszul vagy tőle, nem biztos hogy jót tesz. De mivel nem vagyok orvos ezért ez csak 1 vélemény, nyilván aki kezel, az jobban ért hozzá.

ápr. 4. 07:36

Most akkor baj vagy nem? Bocsi. Nem értem. Natyon be vagyok stresszelve. Erős vérzésre szedem. Más nem használt rá. A Covid oltás után volt ilyen, hogy hamarabb megjött. Aztán egy olyan verős vérzés követte, hogy kórházba ks kerültem.

Azt mondta a doki, ha megint gind lesz, lecseréli a gyógyszert. Azt nem akarom, mert ezt is nagyon nehezen szoktam meg. Szó szerint szinte az összes mellékhatás előjött az első hónapban. Rengeteget sírtam, és voltam táppénzen. Ez most nem hiányzik. Szóval jobb lenne, ha rendbe jönne. Emiatt nem rkhannék rögtön a dokihoz. Mindig a Drovelissel ijesztget. Azt nem akarom.☹️

ápr. 4. 07:03
Szerintem ez még benne van a normálisban, mivel nem tablettaszedés alatt jött meg, hanem 2 napra rá, ahogy a betegtájékoztató is írja. Nekem is 99%-ban óramű pontossággal jön meg, de a 10+ év alatt voltak azért ilyenek, kis dolgok pl. hasmenés is befolyásolhatják. Emiatt biztos nem aggódnék ha minden más normális, de ha rég voltál nőgyógyásznál akkor látogasd meg a közeljövőben, ha az megnyugtat.
ápr. 3. 22:12

Járt már így valaki.

Évek óta szedem a Dienille fogamzásgátlót.

Hétfőn vettem be az utolsó szemet. Ma jelentkezett a megvonásos vérzés.

Eddig mindig csütörtökön jött neg, ha hétfőn vettem be az utolsót.

Megnéztem a betegtájékoztatót, amin ez áll:

"7 napos gyógyszerszünet alatt megvonásos vérzés jelentkezik; rendszerint az utolsó filmtabletta bevételétől számított 2. vagy 3. napon."

Ha hétfőb vettem be az utolsó szemet, akkor mikor kell jelentkeznie?

A szerda, a mai nap nem korai?

Nagyon meg vagyok ijedve.

Felhívtam a helyi patikát, de ahölgy aki felvette, alug tudott magyarul.

Kérlek, segítsetek.

Járt mar így más is?

Előre is nagyon szépen köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook