Mi az oka, ha egy lány "elviszi" a barátnőjét egy srác elől? (beszélgetés)
Hogy őszinte legyek én is gyerekesnek mondanám ezt a viselkedést! De láttam az adatlapod, már nem vagy gyerek, gondolom akkor a kiszemelt és a barátnője sem, viszont a barátnő elég gyerekesen viselkedett. Talán féltékenység áll a dolog hátterében...
De el nem bírom képzelni mi okból csinál ilyet felnőtt nő és persze az sem fér a fejembe hogy a kiszemelted miért "fogadott szót" a barátnőjének.
Keresni kell olyan alkalmat, amikor egyedül van, kicsit jobban megismerni, és nagyjából leszűrni, mennyire bizonytalan alkat. Hosszú távon nem érdemes olyan lánnyal "kalkulálni", aki nem tudja mit szeretne. Persze kérdés, hogy mi a terved vele ;)
Örülök, h olvastad a fórumom :)
Igen, hogyne ha egy lánynak tetszik egy drác, akkor bizonyosan szivesen marad. Na, de ha a lány hagyja magát befolyásolni, akkor?
Amúgy épp ma olvastam a dimplomás-nem diplomás fórumod :)
...ha nekem tetszene valaki, a barátnőmet küldeném el járni egyet, hogy hagyjon békén.
Áh, még egy ötlet: együtt járnak. És, a csaj féltékeny lett.
Van barátja a lánynak, és a másik a testőr :)
Vagy, rosszat hallott a srácról, és meg akarja óvni. Vagy, neki nem szimpi, de akkor megnit csak beleavatkozik más dolgába.
DE:
Ha egy lányt a barátnője csak úgy el tud rángatni, mert nem vagy rá akkora hatással, az már eleve felejtős.
jajj de izgi :P
majd ha megnézted a képet írd ide a fórumba,hogy stimmel-e :)
ha meg kell felelni a barátnőnek is, az teljesen gáz:((
a lánynak kell megfelelni, nem a barátnőjének!!
persze nem árt, ha nem próbál a barátnő kifúrni
Megbeszéljük hogy ha ilyen szitu alakulna, spontán megmentenek.
És ez kölcsönös.
Nem kérdeztem mennyi idős a lány, nem illik, jól nevelt srác vagyok :) De ránézésre 20-25 körüli.
Nekem is a külsőságek, szimpátia kérdés merült fel. De meg kéne felelnem a barátnőjének is?
Ha csak úgy odamennek a csajok és elrángatják a másikat, szó sincs féltékenységről.
Ez egy barátnők közti "megmentős" módszer.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Milyen ajándékkal lephetném meg apum barátnőjének a lányát ballagása alkalmából?