Mi az amit feltétlenül vennem kell Rómában? (beszélgetés)
Dobj egy érmét Fontana di Trevi vizébe és kívánj valamit.Azzal a "vásárfiával" fogsz hazajönni.
Igazi "magyar turistáknak":
Romae omnia venalia sunt - Rómában pénzért minden eladó.
Pedig nem így van...
Ezeket feltétlenül "kell" csinálni:)))
1, inni egy igazi olasz kávét
2, tiramisut, pizzát, fagyit enni:)
3, rengeteget menni és egy csomó fényképet készíteni
4, a piacon szőlőt venni
5, elmenni a Virágok terére( Campo dei fiori)
6, Ülj le egy térre és nézelődj...mindig történik valami:)
szervezett út lesz?Imádtam Rómát.Irigyellek ám :))
Dobj pénzt a Trevibe.
hamis prada táskát gombokért afrikai bácsitól.
Én vettem bőrdzsekit csimmát..leértékelésen.
Ezeket is csak kényszerből mert a barátnőm boltkóros én meg műemlékbuzi vagyok.
Mi tavaly voltunk ott nászúton. Mi is hűtőmágneseket hoztunk haza!
Szerintem igyekezz minél többet megnézni Rómából.
Ne csak nappal, este/éjjel is. Teljesen más a hangulata. Fotózz sokat.
Ha először mész, el fogsz ájulni. Mi imádtuk, és még tuti visszamegyünk!!!
És egyél pizzát, fagyit, sütiket. Meg az elmaradhatatlan kapucsínó és kávé!
Jó szórakozást!
Ah, ertem mar:)
En sehol nem vagyok turista:) Amit max hazahozok, az a hutomagnes, kobo 10 darabot, es azt osztogatom, cserebe hoznak nekem is masok, mashonnan. Vicces kis business ez, kerlek szepen:)
Altalaban mindig ugyanoda jarok, ezert egyre agyobb kihivas nem ugyanolyat hozni...mert a csereberes tarsasag nem valotzik:)
oké, de az más, amikor itthon felmerül benned valami szükséglet, és azt itthon nem tudod kielégíteni, mert egyszerűen nem kapható. akkor oké, kimész, megveszed ami kell.
de ha jól értem itt arról van szó, hogy a topiknyitó kirándulni megy rómába, és felmerült benne a tipikus turistakényszer, hogy valami szuvenírt hozzon:)
Nem éppen ilyet,de egér féleséget szereztem a keleti pu-n egy gömb alakú kütyüből egy százasért!
Hazafelé végig a vonat ablakára dobáltuk,jó móka volt.....legalábbis a gyereknek:)
aaaaa.. ilyen már az én gyerekkoromban is volt a búcsúban, nekem is volt :)) (csak nem spiderman-re volt festve, hanem csak olyan mindenféle egyszerű színben lehetett kapni)
szerintem ezért elég valamelyik kínai piacig elmenni, nem kell rómából importálni :D
műanyag colosseum, michelangelo-angyalkás póló, hűtőmágnes :P
na most komolyan: szerintem semmit ne vegyél :)
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit még ma feltétlenül el kell intézned?
- Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Mi az a szépség praktika, amit feltétlenül nem hagynál ki, egy nap sem?
- Miami, Florida - jártatok már itt? Mi az, amit nem szabad kihagyni, feltétlenül meg kell nézni, mert Nektek nagyon tetszett?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?