Mi az, ami semmiképp nem hiányozhat egy konyhából az alap dolgokon kívül? (beszélgetés)
Én az enyémet úgy elraktam, hogy évek óta nem találtam még rá.
Valamikor odakészítettem a bejárati ajtó mellé, ha a felettem lakó túlöntött, és hozzám akart bejönni, kéznél legyen, mert ugye több funkciós. Aztán amikor meghalt szegény, el is rámoltam valahová, azóta sem tudom hová.
De tökéletesen lehet helyettesíteni egy tekercs folpack-kal. Lehúzom róla a legkülső régeteg, a tekercset kinevezem többfunkciósnak, majd miután a tészta kinyújt, azt a réteget is lehúzom róla, és mehet vissza a helyére. :)
Igen, az alapokat a család létszáma is meghatározza.
Én főző nélkül készítem a kávémat, de ráérek szöszmötölni vele, mert csak én kávézom.
Tűzhelyem van kettő is. Egyik villany sütős másik gáz. Mind 2 gáz felső résszel. Ha annyit főzünk bizony megy 6-7 láng.
Kávéfőző is van 3 mert ha nem ihatok reggek más se fog az tuti...
További ajánlott fórumok:
- Van olyan név, amit nem adnátok semmiképpen a gyermeketeknek?
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Mit gondoltok erről? Érdekel a véleményetek, de semmiképp nem kioktatást várok!
- Hogyan lehet eltüntetni a házból ( konyhából ) a muslincákat?
- Csajok, nők! Nektek mi nem hiányozhat soha az autótokból? (Nem alkatrészre gondolok)
- A kisfiam 17 hónapos, 5 napja nem szoptatom már. Mit adjak neki helyette? Tápszert már semmiképp, a tejet meg nem kéri egyenlőre.