Mi alapján választanátok/választottatok fotóst/esküvői fotóst? (tudásbázis kérdés)
Neked is :)
És remélem az azért sejthető volt, (de azért most mondom, nehogy valaki félreértse) hogy nekem semmi bajom azokkal az emberekkel, akik imádják ha kattog a vaku. tisztában vagyok vele, hogy esküvőkön, keresztelőkön, temetéseken, szokás a fényképezés, tisztában vagyok vele, hogy én vagyok az, aki szembe megy a forgalommal, nem a másik sokezer :)
Olvastad a Kis herceget?
"Jól csak a szívével lát az ember, " idáig szokták idézni, pedig ott van még az is, hogy: "ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
A képeken látszik (mert fotóst nem hívtunk, de a vendégek "szorgalmasak" voltak) hogy nem volt se nyakkendőm, se zakóm, hanme egy népviseletre emlékeztető inget viseltem mellénnyel, látszik, hogy a menyasszonyomnak földig érő fátyla volt, látszik, hogy a lakodalom vége felé elég vörös volt a fejem, ha ezt valaki meglátja, teszi is a megjegyzéseket, hogy jól berúgott a vőlegény, pedig a pezsgős koccintásokat elcsaltam traubival, a borozgatásokból kimaradtam, és a fejem csak azért vörös, mert egy rettenetes kánikulai napon házasodtunk, amikor éjszaka sem ment le a hőmérő 20 fok alá.
A szép pillanatokat nem lehet sem viszont látni, sem újra átélni. Emlékezni lehet.
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Új helyre költözünk, ti mialapján választanátok gyerekorvost?
- MNYP most megint választani kell annak aki tavaly maradt, de mi alapján?