Mi alapján mérik fel a villámcsapás okozta károkat? (tudásbázis)
Amikor pár éve itt a környéken sokakat villámkár ért, mindenki megcsináltatta a tönkrement holmikat, a számlákat a biztosító kifizette. Szó nélkül. (Nekünk is volt közte egy TV.)
De lehet, hogy biztosítója válogatja.
Én online jelentettem a másodlagos villámkárt.
Mindent kitöltöttem, amit kellett. 1-2 nap múlva (már nem tudom pontosan), szóltak, hogy nézessem meg szerelőkkel a cuccokat.
Majd egyszer csak hívtak, hogy kijönnek, és mindent elvisznek. Akkor haza kellett hoznom a plasmát a szerelőtől. És mondták, hogy semmit nem fogok vissza kapni, ezért pl. a mikróból kivettem az üvegtálat, a mosogatógépből a rácsokat, laptophoz kispóroltam a kábeleket. De látták, és nem is szóltak.
Utána felhívtak a biztosítótól, hogy erre ennyit, amarra annyit fizetnének. Mérlegeltem, és az ajánlatot elfogadtam. Nem volt az rossz ajánlat. Már másnap a számlámon volt a pénz. 8 vagy 9 cuccom lett használhatatlan és az összegből laptopot és mosogatógépet tudtam venni.
Ja, a plasma TV nem lett egyértelmű, hogy villámkáros lett, így arra nem fizettek, bár bekrepált, de azt mondta a "szakértő", hogy időben összeillik a villámmal, de lehet, hogy úgyis elszállt volna. Ez részemről is vitatható, de ugye, azzal nem tudtam mit csinálni.
Tehát ez jó pár napba beletelt, de ez volt a leggyorsabb. Ez Generalis eset volt, lassan 2 éve.
További ajánlott fórumok:
- Mi alapján szimpatikus nektek valaki például itt a fórumokon?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Párválasztás iskolázottság alapján......
- Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?