Mi a véleményetek erről a szandálról? (beszélgetős fórum)
Mi a bajod az sztk-s cipőkkel?
15 éve nem tudok cipőt venni mert 40 es ffi lábam van.Csináltatom azóta,márciustól októberig lapos klumpa szerű papucs,kényelmes,nem deformáltak az ujjaim,és egyáltalán nem érdekel hogy divatos-e.Koromnál fogva megengedhetem ezt a luxust magamnak
Na ugye!
Én már előre látom, hogy veszek még egyet amíg lehet kapni ilyet:D
Ja, és a férjem szerint jobb lábam van a túra szandálba, mint a magas sarkúba:DDD
Te miért beszélsz ilyen negatívosan?
Nem buta, csak nem új hullámos. Hm? :)
Ps.: Fényképeződ sincs?
Ja, igazad van! Mindenkinek más a trampli. :)
Régebben volt egy sötétkék bőr túra szandim. Imádtam! :)))
Trampli és trampli között is van különbség:)
Nekem is van túra szandálom és imádom. Igaz, ezt csak nyaraláskor, bicajozáshoz és akkor veszem fel, ha szabadidős programom van:D
Bocsáss meg! Nem akartalak megbántani!
Nem tudlak elképzelni ilyen sarkúban, csinálsz egy képet lécci""! :)
Nem tudom elképzelni, hogy ez kényelmes lenne....
Részemről nem szép, maximálisan trampli.
Egyébként ne foglalkozz más véleményével! :)
Ha tetszik, és szereted, vedd meg! Most élsz.
Nekem a kinézetük sem tetszik (1-2-t leszámítva), de nekem is van és imádom. Szó szerint pehelykönnyű, memóriahabos a talpa és a felső része is nekem pont kényelmes. Nem szűk, nem bő, nem nyom sehol. Olyan, mint, amit írtam is, hogy nem is érzem, hogy cipő van a lábamon.
Mondjuk a memóriahabos talp miatt azoknak nem feltétlen jó, akinek nagyon izzadós a lába vagy, nem bírja a meleget, de az enyém télen-nyáron hideg, nekem kapóra jön.
Ja és rugalmas a talpa, ami a lényeg. Szoktak rám furcsán nézni cipőboltokban, de nekem Apukám tanította, hogy mindig hajlítsam meg a cipőket, mert az lesz kényelmes, amit félbe tudsz hajtani. Azóta már tapasztaltam is, hogy igaza van.
Az Adidas is Keleten varrat, de a tervezés nem ott zajlik.
Megint közeleg nyár, kellene rendes szandál. Ezúttal kicsi sarokkal, mert lapos már van.
A noname, amit rendeltem, szűknek bizonyult, de az anyaga is ócska.
Visszatérve a nyitáshoz:
A szandál felsőrésze már az unalomig ismert fazon, a sarok szerintem ebben a magasságban ehhez nem illik.
Kapásból kínainak nézném...
De látom, nem is igényük, hogy a honlapjukon a bemutatkozás az adott ország nyelvén elérhető legyen.
Nem, ez egy cipőmárka. Csak elírtam nem kell a T, helyesen Skechers.
A tornacipő fazonok egészségtelenek is meg nekem nem is tetszenek
Ami Neked relatív olcsó, az nekem talán irreális, és ha jól értem, még elképzelni is nekem kell azt a cipőt? Nem csak elmenni pluszban méretet vetetni, aztán meg próbálni?
Én is szeretem, ha a cipő jól néz ki, de sokáig nem engedhettem meg magamnak a jobb minőséget.
Viszont ez idő alatt márkafüggő sem lettem. Az első márkás cipőm egy Alföldi kis bakancs volt, kamaszkorom nagy divatja, és nem véletlenül gyártják ma is. Tiszta bőr, nagyrészt kézi munka, magyar termék. És hordható!
Azóta vettem noname kiscsizmát, de egy Gabor-t is, utóbbit féláron. Téli utakra van Quechoua bakancsom.
A Deich-be még nem jutottam el személyesen, de amikor láttam a neten nekem tetsző fazont, kiderült, hogy a 35-ös lábamra nem gyártanak cipőt.
Pláne, hogy gyerekként sem volt rendes cipőm, és vannak deformitások a lábamon.
A balerina cipő nem jó, ezt saját tapasztalattal is alá tudom támasztani. Igyekszem figyelni, hogy a szandálnak is legyen kis sarka legalább.
Hogy a 15 centis sarok bármilyen anatómiának megfelelne, azt kétlem, de ha kényelmes, viseld egészséggel.
Nekem szép cipők 4-6 centis sarokkal is jók.
Kár, hogy szinte csak rendelni tudok, nincs bolt a közelemben. Egy világmárka nevéért meg nem adok pénzt akkor sem, ha pláza közelébe tévedek.
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(
- Kinek mi erről a véleménye?
- Válságban gyereket? Nem könnyű ebben a szituban...nektek mi a véleményetek erről?
- Mi a véleményetek erről a szituációról?