Mi a véleményetek Amerikáról és az amerikaiakról? (tudásbázis)
Nem lehet véleméynt mondani ilyen dolgokról..
Mi az hogy mi a véleméyn? Az ember mindig egy makroközösségről mondhat véleméynt,meg arról a pár négyzetkilóméterről amiben mozog.
Nem hogy az amerikaiakról nem tudok és nem is akarok és nem is mondhatok így ilyesfajta vélemnyt de a San Marinóiakról sem...
Csak egy példa, ha Te Bronx-ban élnél is mást mondanál és ha Californiában is mást,vagy Miami,vagy Dallas? Más emberek élnek itt is ott is,ahogy vannak kövérek itt is meg ott is,vagy bűnözők,vagy családias övezetekben élők.Mindenki személyes tapasztalatot mondhat de akkor említse azt a makro környezetet ahol ez kialakult.
---------------------------------
Hát Tesó, Te unatkozol és feleslegesen túráztatsz minket?
Na csáááá....
----------------------
Kedvesek vagytok, mindenki automatikusan arra gondolt, hogy oda készülök és azért kérdezem. :)
14 évet éltem ott 19 éves koromtól 33-ig. Ott lettem az aki vagyok és az utóbbi időben nagyon hiányzik nekem Amerika- visszavágyom. Szerintem is egy fantasztikus ország!!!
-------------------------------
LiliAle!
Ne fórumozz, hanem tervezz, spórolj és MENJ! Olyat kapsz, h csak ámulsz és bámulsz!!
Mint turistának nem sok csalódási lehetőséged van!
Grand Kanyon,66-os út, Cape Canavera,Las Vegas brrrr..! És ezek mind csak a jéghegy csúcsai!!!!!! : ))
---------------------------------
----------------------------
Kedves LiliAle!
Fantasztikusan élhető, élményekben felülmúlhatatlan ország! Számomra profik sok területen! /kereskedelem, üzleti élet, szórakoztatás,show/
Az emberek? Számomra barátságosak. A levegőben van a szabadság érzése!!!
Van aki szerint felületesen szívélyesek, de még mindig jobb mint nálunk, a gyanakvó, morcos közérzet!
Viszont a kajájuk borzalmas!!
Menj ki Te is, nézd meg! Életre szóló élmény!
------------------------------------------
Kb. 300 millió, nagyon vegyes etnikai összetételű országról pár szóban véleményt alkotni?
Kövérek és buták. Éljenek a sztereotípiák!
Mivel amerikaiakat írt, gondolom az USA-ra gondolt.
Én 3 hónapot voltam Kaliforniában, arról tudok nyilatkozni. Nagyon barátságosak voltak, kedvesek, szuper volt az időjárás, más világ mint Európa, de ezt elég nehéz megfogalmazni. Tudják, hogy jó helyen élnek, totál nem értették, miért jövünk haza, "innen elmentek?" "mikor jöttök vissza" ilyen kérdéseket kaptunk, és mikor mondtam, hogy nem jövünk, azt már végképp nem értették. Nekem nagyon tetszett, és csak pozitív tapasztalatom volt.
Az is sokat számít, hogy az ember mennyi időt töltött az Államokban, mert kívülről csak
találgatni lehet!!
Ahány ember, annyiféle vélemény lesz :))
(mindenkire másképp hat úgy az ország, mint az emberek)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Írnátok olyan filmeket amik Európában (Olaszo., Fr.o.) játszódnak de vagy amerikaiak vagy amerikai színészek vannak benne?
- Mit jelent ez, milyen helyzetre mondják ezt az amerikaiak?