Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi a véleményetek a kitartott nőkről? (beszélgetés)
ja, igaz:D kicsit túlkombináltam:D
Na, ez milyen jól hangzik :DDDDDD
Meg is verjelek? Nem bírnék bántani egy ilyen áldott jó embert, aki csak nekem él, értem dolgozik.
te vagy a legjobb feleség a világon :)))
kezdheted...de tényleg olyan legyen!! :)))
jaj kimaradt hogy özvegy sem
nem vagyok elvált, sőt házas nő sem;egyéb okból jártam körül a témát ;)
Látom alaposan tanulmányoztad már korábban ezeket a dolgokat:P
Ha elvált nő vagy akkor elnézést:)
Jól hangzik;) Nincs is annál jobb, mikor hazaérek a munkából, és a kis feleségem vár dögös bőrszerkóban, pálcával, bilinccsel, pórázzal, egy nehéz nap utánXD
Házassági szerződésbe bele lehet foglalni, hogy erőszakos halál esetén pl. a Szedjen gombát erdőn-mezőn alapítvány örököljön?
ááá semmi köze az egészhez; ha elhalálozol -Panna "termékei" által- és a kedves nejre nem lehet bizonyítnai a dolgot, akkor házassági vagyonjogi szerződés ide vagy oda a (víg) özvegy örököl (feltéve ha nincs gyereked, végrendeleted, halál esetére szóló ajándékozás, eltartási szerz... egyéb baromság)
Ha megunnám a medencézést hoxáznék, rendelgetnék mindenféle szuper dolgot az internetről, és rád várnék :DD
No, majd legközelebb a bolognai spagetti receptjét írom le, ahogy az éttermek csinálják:P
És ha házassági szerződést kötök?:P
köszi :DD
ááá azzal nem is lehet enni...el se tudnám képzelni...így volt jó...:))
:D
Egészségedre:) Én is mindig hasáb buronyával eszem, nem tudnám rizzsel, vagy burgonyapürével enni:)
:))
És mit csinálnál, ha nagyon unatkoznál, és én nem vagyok otthon még?:)
pfujj...:S
megcsináltam...nagyon jó lett..sült krumplival..4 kanál torma ment bele..:)))
ajánlom szíves figyelmedbe cégünk akciós gyilkos galóca, gyöngyvirágtermés és curáre termékeit
Dehogy. :)
Amennyiben olyan életet biztosítasz, amit leírtál, ígérem, a sírig hű leszek. :DD
Áhhá...több vasat akarsz a tűzben tartani mi?:)
Ja, hogy csak ennyi? Jelentkezni kell?
Jelentkeznék...
Meglátom mit tehetek. Apjától kellene elkérned, ha ő elengedi a fiát, akkor találkozhatsz is vele:))
Abban biztos...bár akik rajta szerepelnek, őket sem utálom, csak ők érték el eddig egyedül, hogy megbántódjak.
Ha szeretnél eltartott nő lenni, akkor ebben az esetben nálam.
Nem kell semmit csinálni, max TV-zel, Netezel, meg utazol velem;)
Jelentkezni sehol.
Ki kell érdemelni :)
További ajánlott fórumok: