Mi a véleményetek a Kallos KJMN hajfestékről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Igazából nekem csak ajánlották de kételkedtem, ezért is kérdeztem meg, mert a kallosról meg rosszakat hallottam..
köszönöm a véleményeket! :)
Na, én is elmondom, amit tudok róla. :)
Amikor fodrásznak tanultam, az oktatók nagyon lesújtó véleménnyel voltak erről az anyagról, de hogy miért, azt nem részletezték. Mindenesetre meg volt tiltva, hogy a szakvizsgára ilyet vigyünk.
Ettől függetlenül igenis vannak fodrászok, akik használják - talán mert hihetetlenül olcsó a többi professzionális festékhez képest..? - és meg vannak vele elégedve. Ill. igénye válogatja... Volt olyan vendégem, akinek a fodrásza ezt használja és mivel az illető szabin volt, hozzám jött. El volt hűlve, hogy ez a festék, amivel én kenem a haját, nem csípi a fejét (vörös volt, nem szőke), és azt is elmondta, hogy neki mindig folyik a festék a fején, ha izzad... az uszodáról nem is beszélve. Mindegy, neki mégis jó, hiszen oda jár...
Szóval ezt a festéket a Kallós János alapította cég csinálja, magyar termék, ami jó is lehet, és azért, mert nincs agyonreklámozva, nem biztos, hogy rossz, ill. amennyibe kerül, ne várjunk tőle csodákat.
sokáig használtam,és sajnos tönkreteszi a hajat,és nagyon hamar lekopik!
ne kisérletezz vele,nem éri meg!
További ajánlott fórumok:
- Hab állagú hajfestékről mi a véleményetek?
- Használta-e már valaki a Kallos Glow, illetve Kallos Prestige hajfestékeit? Mi a véleményetek róla?
- Próbálta már valaki a Loreal Casting Créme Gloss új hajfestékeit, kíváncsi lennék mi a véleményeket
- Kallos hajfesték: korrektor színek. Mit jelent ez?
- A hajfestékbe csepegtethetek egy kis Kallos Florillum hamvasító folyadékot?
- Mi a véleményetek az Indola professzionális hajfestékről?