Mi a véleményetek a fórumos és chates kapcsolatokról? (beszélgetés)
Nekem ezsembe sem jutott a Hoxán párt keresni.
Szeretek "beszégetni" olyan emberekkel, akik hasonló érdelődésüek. Minden hátsó szándék nélkül mi értelme hazudozni. Más kérdés, ha valaki tárkereső oldalakat favoriál, ott egyértelmű a cél. A Hoxa elméletileg egy női fórum, ami persze nem zárja ki a másneműeket sem.
Egyébként bármilyen formában történő ismerkedés elsülhet jól és rosszul is, csak ha lehet "óvatosnak" kell lenni.Hogyan , nem tudom :)
Én apáromnak fel szoktam olvasni, ha valami jópofa levelet kapok akár priviben, akár fórumon.
A párommal egy internetes oldalon találtunk egymásra, habár én nem párkeresés céljából voltam fent az oldalon.
Találkoztunk, jól sikerült. Úgy alakult, hogy 2 hónap együtt járás után a városunkban talált munkát, így ideköltözött. ( egyébként elég távol lakott tőlem, de pesten tanult. ) Azóta tulajdonképpen együtt élünk, és minden a legnagyobb rendben van. :)
Nekem is van párom én is előtte fórumozgatok, beszélgetek lánnyal és fiúval, de az utóbbit nem nagyon szereti, bár mindig elmondom miről folyik a diskurzus, hiszen néha igen nagyokat nevetek. Ha tud, még mond is hozzá valamit.
Próbáltatok már beszélni arról ki mit talált és milyen érdekességet látott? Persze nem erőszakosan, csak olyan finoman.
Szóval ... Volt 1 srác akit a cheten ismertem meg és nagyon megszerettük egymást. De ... Úgy volt, hogy összeköltözünk, hogy együtt lehessünk, mert nagy volt a távolság köztünk, nem volt jó így, hogy sokat kellett utazni stb stb ... Közben ő kapott 1 más lányt és azt mondta mégse költözzünk össze. Elfogadtam, el kellett fogadnom, hogy vége ... de nagyon szerettem a srácot. Eltelt 2 hónap és vissza akart jönni hozzám. Akkor már nem tudtam hinni neki. Azóta egy barátnőm megadta 1 srác messenger ID-jét. Beszélgettünk a neten, találkoztunk és most együtt vagyunk. Ebben az esetben nincs távolság, ami a másik kapcsolatom romlásának az oka is lehetett. Most ott tartunk, hogy talán családot alapítunk :).
Ezzel én azt szeretném mondani, hogy ma az internet világát éljük. Sztem az nem baj ha vk ott ismerkedik meg valakivel ... csak jól szét kell nézni, hogy kit választunk
Na de Te is forumozol....nem lehet hogy Őt is ugyanúgy zavarja?
És az hogy kevés társaság lennél neki az szerintem csak rajtad múlik...ennek semmi köze a chatnek/forumnak.
Egyébként szerintem neten is lehet nagyon jó barátságokat kötni....nekem már jópár ilyen ismeretségem van...barátságnak még nem mondnanám, ahhoz még kell egy kis idő....de szerintem nem lehetetlen.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek, tapasztalatotok a "non-stop" szülőkkel kapcsolatban?
- Mi a véleményetek egy 15 éves lány és egy 35 éves férfi kapcsolatáról?
- Segítsetek véleményetekkel!! Válságban van a 22 éve tartó kapcsolatom!!
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi a véleményetek a lapraszerelt (otthon összeállítandó) bútorokkal kapcsolatban?
- Nespresso kapszulás kávégéppel kapcsolatos vélemények