Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról? (tudásbázis kérdés)
Tapasztalat nincs, de azt hallottam jók ott a tanárok és a képzés is.
Milyen szakra lehetett végül is jelentkezni? 2 éves nappali?
Voltam Debrecenben a Bethlen Gábor Közgazdasági Szki-ban, még leadhattam a jelentkezésemet mert páran visszamondták :) :)
Esetleg erről van valakinek valamilyen tapasztalata, esetleg hallottak alapján véleménye?
Nem vették fel, átirányít valahová azután meg semmi :(
Tudnátok vendéglátó képzést Debrecenben? Sürgős lenne...
Köszi :) :) eza suli tetszik, csak az a baj, hogy már 26-ig le kellett volna adni a jelentkezési lapot :(
Esetleg tud még valaki ilyesmi sulikat?
Az a helyzet, hogy szívem szerint gyógyszertárban dolgoznék, de mivel a gyógyszertári asszisztensel nagy valószínűséggel nem tudnék elhelyezkedni maradt a vegyipari, de itt nem azt indították mit én szerettem volna, vegyipari technikussal meg sztem megint nem tudok elhelyezkedni...
Ygy most ygorsan kerítenem kellene egy vendéglátói, vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést
értem...a guglin nézelődjél...
Miért nem akarsz a Vegyipariba menni?
Ja...akkor nem nyolcadikos vagy!!
Akkor vissza az egész! Estin vagy levelezőn nem biztos hogy olyan rossz a társaság. De van az Aranybika is, és különböző OKJ-s tanfolyamok.
Az Irinyibe is van ilyen szak, csak nem biztos hogy érettségi után.
Hol érettségiztél?
Értem...köszönöm a válaszokat, annyira reméltem pedig hogy jó suli :(
Esetleg tudnátok ajánlani vendéglős képzést még valahol Debrecenben? (3,8 lett az átlagom egyébként)
harmatgyenge iskola, bárkit felvesznek oda színvonal a béka fenekénél, zűrös társaság
jó, biztos vannka kivételek akik tanulnak de ez nem a zöme sajnos
Nem engedném oda a lányomat az tuti.
Én is debreceni vagyok...
Még a 80-as években az igazán jó tanuló 4.2 felett kerültek be a diákok, manapság 2-es 3-as tanulókat is felvesznek oda. Tele van most link fiatalokkal, akiknek nem a tanulás az első.
Régen azért volt tekintélye az iskolának, Kondorosi kemény tanár hírében állt.
További ajánlott fórumok:
- Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva?
- Ausztriai munka vendéglátásban
- Mi igaz abból a hírből, hogy minden kereskedelemben és vendéglátásban dolgozó eladónak kötelező lenne a névkártya kitűző használata?
- Ismeri-e valaki a budapesti Gundel Vendéglátó Szakközépiskolát?
- József Attila Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - Gyöngyös
- Mik a tapasztalatok a Polgári József Attila Szakközépről vendéglátószakon, ill.a Miskolci Szentpáli iskoláról?