Mi a véleményetek a Border Collie kutyákról? (tudásbázis)
Nekem az egyik kedvenc fajtám, gyönyörű és állítólag nagyon okos.
Fénykép alapján ezt nem lehet megállapítani. Legfeljebb sejtheted :D
Más fajtában nem is gondolkodsz?
Szerencsére itt felkapottak a menhelyek és a napokban néztem ott is és hihetetlen,de mindegyiket örökbefogadták!Ennek örülök egyrészt,mert biztos jó helyre kerültek :)
Amúgy még nézelődök interneten.Találtam olyat,ahol az apa és anya is le van fényképezve és valóban nem keverékek.
Akkor nem kell fajtatiszta kutya, ami meghatározott tulajdonságokkal bír. Külsőleg és belsőleg. Társnak tökéletes menhelyi kutya is. :)
Ha valaki kiválaszt egy fajtát, szerintem azt azért teszi, mert elvár valamit a kutyájától, azonkívül hogy vidámságot hozzon az életébe.
Én imádom ám a keverékeket is. A munkahelyemen csak azok vannak. Az egyik itt szuszog éppen az irodában:D
Jah. Pedig egyszer már töröltem.
Bocsika,de nem magyarországi állampolgár vagyok!
Amúgy nem is a fajtisztaság a lényeg,hanem hogy legyen egy újabb hűséges társ,aki vidámabbá teszi a mindennapokat :)
Fajtatiszta.Nem fajtiszta.
Lófüttyöt sem bizonyít egyèbkènt.
Fajtatiszta, nem fajtiszta.
Bocsi.
numero indentification mére....
Az oldalon olvasható az anya számsora,ami bizonyítja a fajtisztaságot
Nem értem a nyelvet. Kinézetre pedig ezekből a kutyákból még bármi lehet :D Lehet, hogy fajtatiszták, de ezt általában csak akkor mondjuk, ha erről papír is van. Ez nem sznobság. Egyszerűen így lehet visszakövetni az ősöket. Ha showvonal, ha munkavonal.
[link]
az alábbi linken lehet megnézni.
szerintem fajtiszta
intelligens, ügyes, okos, gyönyörű, kedves, játékos, hűséges, barátságos, terel
Köszönöm a válaszokat!
Most mennem kell :)
Szép estét csajok!
Ezt embere válogatja. Ha többet kap, mint a férj, vagy a gyerek...na az tényleg nem normális. De ha többet kap mint a szomszéd, vagy főnök, vagy a kollegák, az viszont teljesen az :))))
Sokak szerint nem normális az,ha egy kutya nagyobb szeretetet kap,mint egy ember.
Oké, de akkor mások szerint vitted túlzásba, te meg azt mondtad, hogy szerinted túlzásba vitted.
Na ezt jólmegaszontam.
Köszönöm :D Szerintem is :)))) és okosügyesbüdösdög :DDDD
Jah, hát az ilyen megjegyzéseket engedd el a füled mellett. Esetleg említsd meg, hogy a kutya jobban kiérdemelte :DDDD
Hát ha naponta sétáltatod. Az túlzás.
Jól hangzik :) De tényleg nagyon sok meló van egy ilyen kutyában. Gondold végig, hogy akarod-e.
Én felraktam az enyémről pár képet :)
Mikor már az emberek szemét szúrja,hogy többet foglalkozok egy kutyával,mint a körülöttem levőkkel...
Régen már volt ilyen megjegyzés...
Ez nem túlzás, hanem alap. Télen, 30 centis hóban is megyünk az erdőbe...
Ez a kérdés mondjuk bennem is felmerült :)
További ajánlott fórumok: