Yorki kutyákról vélemények? Jellemére lennék kíváncsi (beszélgetés)
köszönöm a válaszokat!
leánykát szeretnénk, főképp a pisilás miatt.Nálunk a kis spiccem szobatiszta nem is volt nehéz rénevelni 6 hónaposan már szobatiszta volt,de a szőre.. hát évente 2 szer dobálja a szőrét.. de akkor az nagyon kemény mert minden szőrös.
Nővéremnek van egy fiú yorkija,ugat szemtelen,és lepisilja a szék lábát.
Mindez azért,mert az úr náluk a kutya,részemről egy sallert kapott volna mindenért,oszt rendes gyerek lenne.
De nekik ez így megfelel.
szia!
nekünk két yorkink van. Egy hagyományos, és egy biewer.
Egyik sem ugatós a lakásban. Ha kikéretőznek a kertbe a dolgukat végezni, akkor ők is válaszolnak persze ugatással a többi kutyának. Ha idegen jön hozzánk-megugatják. Olyan jó házőrző típus szerintem-legalábbis a mieink.
A mi szuka kutyánk félős kicsit, a kan nem.
Nagyon szeretnek játszani a gyerekekkel(a családból).
Nem mindig veszik szívesen viszont, ha idegen gyerek, vagy akát felnőtt meg akarja őket simogatni.Aki szimpi nekik annak hagyják.
Szerintem amik a saját kutyáinkra jellemzőek gyakorlatilag minden már kutyafatára is elmondhatóak.
A yorkinál is sok minden nevelés kérdése. Úgy neveld, hogy jól be tudjon illeszkedni a családba és nem lesz semmi gond, hogy vannak nagyobb kutyáitok nála.
Szia!
Tobb yorkis forum is van a hoxan,meg klub is.Ott biztos tudnak tanacsot adni,meg sok hasznos dolgot olvasgathatsz.Itt van egy a sok kozul:
A Yorki terrier, tehát bolondos, hiperaktív, és ugatós. Persze általánosságban.
Szerintem a spicchez hasonlít a legjobban a tieid közül.
A haját vágni kell, te is megtudod csinálni ha van eszközöd, és érzéked.
Én a snacimat itthon trimmeltem és nyírtam, kiállításra :)
Hogy csendes -e vagy nem, vagy félős e, meg ilyesmik.
Nekem spiccem,skórjuhász,és vizslám van- . skótjuhász nyugodt de a spiccek nagyszájúak,remélem ellesz velük.
Szoba kutya lenne,mint a spiccem.
illetve a nyirásáról tudna nekem irni valaki?hogy otthon meg lehet-e csinálni ,vagy kozmetikushoz kell vinnem?lányt szeretnénk venni.hogy a haja hosszú maradhasson. illetve tudna nekem cimet adni priviben valaki,akinek már több éves a kutyája,mert szeretnénk egészséges kiskutyát, és nem szeretnék szaporítótól vásárolni.
További ajánlott fórumok:
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Jutalmazás, büntetés.Kíváncsi lennék arra, ki hogyan jutalmazza és bünteti gyermekék? Szükség van-e rá?
- Véleményekre lennék kíváncsi
- A véleményetekre lennék kíváncsi lakásbérleti szerződéssel kapcsolatban
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.