Mi a véleményetek a bioetanol+benzin 50-50 százalékos használatáról télen és általában is? (beszélgetős fórum)
8. pirosbegre
2010. nov. 24. 18:43
Garázsban áll, simán indul reggel. Nekem kicsit többet fogyaszt. Eddig 6,1-et, most 6,4-et. Érdekes. egyik hozzászóló szerint jó, másik szerint nem. Ugyanígy vannak vele az autószerelők is:).
7. 9bbc382386
2010. nov. 23. 20:41
Fele arányban tankoltam tavasz óta.Nekem kevesebb a fogyasztás,és csak most állok le róla mivel a hidegben nem biztos az indulás.
Magasabb az égése is a bioetanolnak,ezért gyorsabb is.Tavasszal ismét így járok majd.
6. doxikri
2010. nov. 23. 20:23
Nekem eddig bejött, jobban megy tőle az autó. Nekünk azt mondta a szerelő, hogy semmi baja nem lesz a kocsinak tőle.
5. kombusz
2010. nov. 23. 19:21
több lesz a fogyasztás etanolbol.
tényleg megeszi a gumi alkatrészeket.
és sok auto motorjának nem tesz jot az etanol.
télen nehezebben fog indulni ha nem garázsban áll az auto.
ha nem szereltetsz be semmilyen kütyüt amit ehez az üzemhez ajánlanak akkor a motoron is kell beállitásokat végezni
4. hemej
2010. nov. 23. 19:15
ja és nekünk indulással sincs baj mondjuk jobb télen garázsba parkolni....
3. hemej
2010. nov. 23. 19:14
Párom azzal megy és ö mondta hogyha valamit be épitenek akkor nem semmi baja a motornak.
2. vikucka
2010. nov. 23. 19:08
én lehet hinnék az autószerelőnek. :)
1. pirosbegre
2010. nov. 23. 19:06
Mi a véleményetek a bioetenol+benzin 50-50 százalékos használatáról télen és általában is? Az autószerelő azt mondja, hogy az etanol megeszi a gumialkatrészeket. Mit érthet ez alatt? Igaza van?
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- Az inzulinos cukorbetegeket általában le szokták százalékolni?