Mi a véleményed erről a mondatról: "Az igazi barátsághoz két hülye kell" (beszélgetés)
azért van némi különbség a kettő között :) a barátságnak pont semmi köze a dilizéshez vagy a humorhoz. két karótnyelt, halál unalmas emberke között is lehet igazi barátság. ezért értelmetlen az egész, bevallom, én ennek boncolgatásában, értelmezésében sem találok semmi érdekeset, kivéve, hogy mindenki verheti magát, hogy ő milyen hülye-dilizős és ez mekkora nagy szám :)
én azt tapasztaltam, hogy a fahumorú és/vagy nagyon egyszerű emberkék is meg vannak győződve arról, hogy valami irdatlan vidám, kivételes és színes egyéniségek, de hát ez így van jól, legalább saját társaságunkban ne unatkozzunk :)
:DDD
Most majdnem megfulladtam. Lyaly...
Amúgy meg szombatig határidős a gyógyulási munkám, addigra kész kell lennem vele...
Ja értem.
Szövődmények....
Lyaly"! :/
Gyógyulászkodj meg, a Hazának szüksége van Rád! :)
Hogy a viharba ne lennék komoly!????
Muszáj, vazze" muszáj, de ha levetem a komoly arcom, akkor bizony meneküljön, ki merre lát... ;)
Te most valami analizátor lettél amúgy?
Mire lyoo" a lököttség!????
Nem értem.....
Mi a baj a nagyon komoly életfelfogással?
Igenis lehet élni humor nélkül, csak: NEM ÉRDEMES! :)))
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Mi a véleményetek erről a zenéről?
- Érdi tragédia.... Mi a véleményed erről a hírről? Iker babákat gázolt egy autós:(