Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hány éves kor felett ciki a piercing? fórum

Hány éves kor felett ciki a piercing? (beszélgetés)

ma 16:47
Idősödő embereknek nem ajánlanám a nagy súlyú piercingeket. Anyámnak még a fülbevaló is lehúzta a fülcimpáját, csúnya hosszú lett. Belegondolva, ha lett volna neki piercing az orrában vagy az ajkában és az is megnyúlt volna.... Hááááát....
15. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:40

Egy ismerősömnek (40 fölött is) pici kő volt az orrcimpájában. Nagyon diszkrét, és jól is állt neki.

Pedig alapvetően nem szeretem a piercinget.

14. krisztikrisz (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ma 15:16
Hát én láttam nagy bikakarikákat, az szerintem már túlmegy a jó ízlés határán, attól függ ki milyen harsány személyiség, de szerintem egy kicsi karika, vagy valamilyen szolid pötty még belefér akár egy jó öltözékhez is. Aranyszínűben még szebb.
ma 15:10
ma 15:06
Orromban van, mostanság csak pici strasszkövet hordok. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki szerint ciki, nekem tetszik :-) Amúgy sokáig karikát hordtam, de a munkahelyemre viszonylag elegánsan kell öltözni. Pár éve 30 is elmúltam, de még nincs kedvem kivenni. 18 évesen szúrattam.
11. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:52
35-40 éves kor felett már általában megszoktak komolyodni, de ez nem is komolyság, inkább életstílus kérdése hogy mennyire tetszik, mennyire vállalod X évesen.
10. Zitu2
ma 14:45
A szemöldökben tetszik, de máshol nem. Főleg az orrban nem. Olyan ,mintha a fika mindig felakadna rajta. Magamnak meg sehova nem rakatnék.
ma 14:39

Én világ életemben úgy gondoltam, hogy gáz a piercing, aztán egészségügyi okokból tetettem be migrén-, shenmen- és klimax piercinget. Igaz, mindhárom a fülemben van, de nagyon tetszenek.

Pont ma reggel gondoltam rá, hogy egy szép kis piercing az orromban is jól mutatna. Ilyen, hogy illik-e

ennyi idősen vagy sem, fel sem merült bennem. 50 elmúltam.

Szerintem nem korfüggő. Ha tetszik, bármikor tetethetsz be - különbenis kinek mi köze hozzá?

Amúgy a köldökpiercingek is tetszenek, de én maradok a 3-nál - legalábbis most így gondolom.

Ha Neked valamelyik tetszik, ne törődj a koroddal, tetesd be, bár gondolom, fiatal vagy még.

8. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:37

Aki tudja viselni tegye,,akármennyi ,,bár gondolom nem nyolcvan vagy.

Az orrba,,az szerintem gusztustalan akármennyi vagy is.

Igaz kivehető bármikor.

7. vigyefene (válaszként erre: 5. - Tai)
ma 14:04
Az alsóra.
Van, akinek bármilyen korban jól áll, mert passzol a stílusához, ahogy a tetoválás is.
5. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
Melyik ajakra gondolsz?
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:58
Minden korban ciki. Förtelmesen néznek ki vele.
ma 13:55
Minden korban ciki!
Mondjuk 1 db.
Szemöldök, orr, ajak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook