Idősödő embereknek nem ajánlanám a nagy súlyú piercingeket. Anyámnak még a fülbevaló is lehúzta a fülcimpáját, csúnya hosszú lett. Belegondolva, ha lett volna neki piercing az orrában vagy az ajkában és az is megnyúlt volna.... Hááááát....
Hát én láttam nagy bikakarikákat, az szerintem már túlmegy a jó ízlés határán, attól függ ki milyen harsány személyiség, de szerintem egy kicsi karika, vagy valamilyen szolid pötty még belefér akár egy jó öltözékhez is. Aranyszínűben még szebb.
Orromban van, mostanság csak pici strasszkövet hordok. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki szerint ciki, nekem tetszik :-) Amúgy sokáig karikát hordtam, de a munkahelyemre viszonylag elegánsan kell öltözni. Pár éve 30 is elmúltam, de még nincs kedvem kivenni. 18 évesen szúrattam.
35-40 éves kor felett már általában megszoktak komolyodni, de ez nem is komolyság, inkább életstílus kérdése hogy mennyire tetszik, mennyire vállalod X évesen.
Én világ életemben úgy gondoltam, hogy gáz a piercing, aztán egészségügyi okokból tetettem be migrén-, shenmen- és klimax piercinget. Igaz, mindhárom a fülemben van, de nagyon tetszenek.
Pont ma reggel gondoltam rá, hogy egy szép kis piercing az orromban is jól mutatna. Ilyen, hogy illik-e
ennyi idősen vagy sem, fel sem merült bennem. 50 elmúltam.
Szerintem nem korfüggő. Ha tetszik, bármikor tetethetsz be - különbenis kinek mi köze hozzá?
Amúgy a köldökpiercingek is tetszenek, de én maradok a 3-nál - legalábbis most így gondolom.
Ha Neked valamelyik tetszik, ne törődj a koroddal, tetesd be, bár gondolom, fiatal vagy még.