Hány éves kor felett ciki a piercing? (beszélgetés)
Szerintem minden korban ronda.
Ahogy a tetoválás úgy a piercing is kortalan, amennyiben illik az egyén stílusához.
Picit ferde az orrom, szóval valahogy vizuálisan szerintem kiegyensúlyozza, jobban is, mint a kis pötty. Mindig olyan furcsa és idegen látvány az orrom nélküle. :D
Szemöldök sztem gáz, társadalom alsóbb rétegei szokták oda csináltatni. Szájban nekem nem teszik.
Orr, sztem tud szép lenni, ha nem középen van, mint a marháknak. Egy kis kő valamelyik oldalt.
Nekem is tetszik a karika, de a saját orromban túlzásnak érezném. :D
Hmmmm....nekem nagyon nehéz azt elképzelni. Nem sérti, karcolja fel a szádat?
Én is újralövetem a nyelvem. 🥰
Nem kortól függ úgy gondolom.
Az orrpiercing kimondottan csúnya a számomra, ha fiatal, ha öreg, nem a csepp kristályos, az még helyes is akár. A karika, vagy szögletes. Nekem az jut eszembe róla, hogy vidéken a disznókat "karikázták" , hogy ne túrja a földet, na most az emberek teszik ugyanúgy az orrukba.
Viszont felőlem azt és annyit tesz mindenki bárhova, amennyit, és amilyet szeret.
Pici kő van az orrcimpámban és 50 éves vagyok.Eszemben sincs megválni tőle.😊
Van, az orromban és X generációs, 50 éves leszek.:)
Idősödő embereknek nem ajánlanám a nagy súlyú piercingeket. Anyámnak még a fülbevaló is lehúzta a fülcimpáját, csúnya hosszú lett. Belegondolva, ha lett volna neki piercing az orrában vagy az ajkában és az is megnyúlt volna.... Hááááát....
Egy ismerősömnek (40 fölött is) pici kő volt az orrcimpájában. Nagyon diszkrét, és jól is állt neki.
Pedig alapvetően nem szeretem a piercinget.
Hát én láttam nagy bikakarikákat, az szerintem már túlmegy a jó ízlés határán, attól függ ki milyen harsány személyiség, de szerintem egy kicsi karika, vagy valamilyen szolid pötty még belefér akár egy jó öltözékhez is. Aranyszínűben még szebb.
Orromban van, mostanság csak pici strasszkövet hordok. Egyáltalán nem érdekel, hogy ki szerint ciki, nekem tetszik :-) Amúgy sokáig karikát hordtam, de a munkahelyemre viszonylag elegánsan kell öltözni. Pár éve 30 is elmúltam, de még nincs kedvem kivenni. 18 évesen szúrattam.
35-40 éves kor felett már általában megszoktak komolyodni, de ez nem is komolyság, inkább életstílus kérdése hogy mennyire tetszik, mennyire vállalod X évesen.
A szemöldökben tetszik, de máshol nem. Főleg az orrban nem. Olyan ,mintha a fika mindig felakadna rajta. Magamnak meg sehova nem rakatnék.
Én világ életemben úgy gondoltam, hogy gáz a piercing, aztán egészségügyi okokból tetettem be migrén-, shenmen- és klimax piercinget. Igaz, mindhárom a fülemben van, de nagyon tetszenek.
Pont ma reggel gondoltam rá, hogy egy szép kis piercing az orromban is jól mutatna. Ilyen, hogy illik-e
ennyi idősen vagy sem, fel sem merült bennem. 50 elmúltam.
Szerintem nem korfüggő. Ha tetszik, bármikor tetethetsz be - különbenis kinek mi köze hozzá?
Amúgy a köldökpiercingek is tetszenek, de én maradok a 3-nál - legalábbis most így gondolom.
Ha Neked valamelyik tetszik, ne törődj a koroddal, tetesd be, bár gondolom, fiatal vagy még.
Aki tudja viselni tegye,,akármennyi ,,bár gondolom nem nyolcvan vagy.
Az orrba,,az szerintem gusztustalan akármennyi vagy is.
Igaz kivehető bármikor.
Van, akinek bármilyen korban jól áll, mert passzol a stílusához, ahogy a tetoválás is.
Minden korban ciki. Förtelmesen néznek ki vele.
További ajánlott fórumok: