Mi a véleményed arról, aki teljes anonimitásban bántó stílusban fórumozik? (beszélgetés)
Mi a véleményem arról, aki teljes anonimitásban bántó stílusban fórumozik?
Az, hogy GYÁVA !!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Kérlek benneteket, hogy kukkantsatok bele a következő fórumba:
Fórum - Van rosszakaród a környezetedben?
benvik-el levelezgetek, és van bizony negatív tapasztalatom a témában. Szeretném, ha több szem többet lát alapon véleményt mondanátok.
Köszönöm szépen: énke
A link: [link]
Sziasztok!
Elolvastam az előzőeket, teljesen igazat adok Kék-nek,hogy nyitott egy ilyen fórumot. Én is tettem hasonlót nem is olyan régen, talán Oopsz miatt, talán nem. Mindenesetre pár nap után töröltettem Hoxa-val,mivel csak Oopsz aranyköpéseit lehetett rajta olvasni. Mindenkihez volt "egy kedves szava". Nem tudtam,hogy már nincs közöttünk. Nem hiányzik. Az ilyen és hasonló mentalitású emberek rontják a honlap valódi arcát!
Elég,ha megnézed a címet:..."az életről és egyéb jóságokról..."
Hát, ez némelyik tag szótárából igencsak hiányzik, ezért nem értem, hogy akkor mit keresnek itt? Minek rontják az arculatot?
Nagyon sok - szerintem - a szintjüknek megfelelő más honlap van, ahol nyugodtan "kiélhetik" magukat.
A normális hoxa-tagoknak pedig jó készülődést kívánok az ünnepekre!!!
semmi
-a hozzaszolas minosit
-meg az is lehet, hogy nem akar bantani. Csak egyes emberek szeretnek megsertodni, panaszkodni, leveleket kuldozgetni a "foportasnak"
-sot, kiserletek igazoljak, hogy a nevtelenseg, "megfelelo" korulmenyek mindenkibol kihozhatjak az allatot, vagy legalabbis olyan tulajdonsagokat, ami egyebkent tavol all tole.
-en mar azt sem ertem, erre minek forum. Mi is volt ezzel a cel? Lehessen valakit szidni megint? Hurra, uj kozos ellenseget talaltunk, indulhat a bujtogatas