Mi a véleményed a 67 éves újdonsült kismamáról? (beszélgetés)
Kicsit durva dolog, amit írtál!
Sőt Nagyon!!
Mi az, hogy utálod érte?
Ő adott életet Neked!!!
Abban viszont igazad van, hogy gondolni kell arra is, hogy fel is kell nevelni azt a gyereket BIZTONSÁGGAL.
és ne jöjjön azzal senki, hogy bárkivel történhet bármi, mert nem az egyedi esetekre gondolok.
Nem szabad ennyi idősen szülni!!!!!
én max. 45 éves korig tarom indokoltnak a mesterséges beültetést, és akkor is csak abban az esetben, ha még nem sikerült soha teherbe esnie a nőnek.
Nem értem az orvosokat ennél a 67 éves nőnél! Hol tartották itt szem előtt a gyerek érdekét? Csak legyezgetni akarták a hiúságukat, hogy ők ezt is meg tudják csinálni!
Miért volt ez olyan fontos??? Nem életmentő műtét egy ilyen !
az nincs rajta az adatlapján.
De szerintem , ha gyereke lenne, nem beszélne így az életéről.
Ha úgy érzed, hogy gyermekkorodban sokmindenben korlátozott anyád, vagy nem értett meg, mert "öreg" volt, nem biztos, hogy jól gondolod.
Lehet, hogy ha 20 évesen szül meg Téged, akkor is ugyanilyen sérelmek érnek a részéről.
Borzasztó kapcsolatotok lehet, ha így beszélsz róla! És a saját életedről! Amit - bárhogy is volt - neki köszönhetsz!!!!
a nővérem 43évessen szülte a második,gyereket!
én 37évessen!
nagyon,bután gondolkozol!
hány éves vagy?
Te nagyon nem vagy megelégedve az életeddel! A saját életeddel lehetnek nagy bajok, ha ezt így gondolod!
Rémisztő, amit leírtál!
Szervusztok.
56 éves vagyok és nem tudom elképzelni, hogy gyermeket szüljek. Ez a kor már az unokáké, ott van ránk szükség.
Gusztustalan, hogy a modern orvosi technikákkal, eszközökkel mindent ki akarnak próbálni az etikátlanság határán messze túllépve, és itt nemcsak az orvsosok oldaláról..
Talán azt is papírra vetették a beavatkozás előtt, hogy sikeressége esetén az orvos-team fogja felnevelni azt a szegény gyereket?!
Egy kis szembeszallast a termeszet torvenyeivel.
Nem itelkezo szandekkal mondom,csupan velemenykent,szerintem van benne egy kis onzes es nagyfoku felelotlenseg!
...akkor sokáig él....ez a babona.:)))
Amúgy meg ,akár most ebben a pillanatban is meghalhatok,és én felelőtlen ,hátrahgok 3 gyereket!!!!