Mi a teendő akkor, ha eljöttem otthonról és a szüleim nem adják ki az ott maradt cuccaimat? (beszélgetős fórum)
Nekem senkim nincs se egy rokon barát senki...
Ezért kellettel egy idegenhez költöznöm, akinek nagyon hálás is vagyok, még munkát is segített nekem találni.
Ilyenkor azért szarul esik, hogy egy idegen rendesebb velem mint a saját családom...
Engem nem kedvelnek otthon, se anyuék se tesóim (és akkor még szépen fejezem ki magam) mert én nem felelek meg az elvárásoknak.
Amúgy nagyon egy követ fújnak a szüleimmel, szóval nem is akarnám, hogy segítsenek ha tudnának sem.
Akármi lenne, esetleg kibékülnénk....
Akkor sem mennék vissza, ha már eljöttem építgetem a saját életemet, és ha eddig ők nem törődtek velem ezután én nem fogok velük...
Hajjaj engemet is akartak visszahívni,nem is egyszer,sőt olyan is volt,hogy ,, hagyj hátra mindent gyere velem,szállj be a buszba,gyere haza velünk" holott 10 percre találkoztunk egy városban, szüleim meg mentek tovább,de milyen könnyű is ezt kérni.
Én eldöntöttem,nem akarok a lehúzásukban élni és nem támogatom anyagilag őket,ezért olyan nagy baj,hogy ,,nem élek velük".
Nem tudnak visszatartani ha ezzel azt akarják...
Mondták, hogy megbántak mindentent, hogy jobb lesz ha visszamegyek, de szerintem egyről a kettőre nem változik meg minden...sőt
A tárgyak pótolhatók.
Lesz még szebb, jobb.
Ma voltam az állásínterjún, felvettek elég kedves volt a főnök hétfőn kezdek, addig megfelel míg nem találok mást.
Nővérnek is jelentkeztem, de februárra kaptam időpontot megbeszélésre, mert sok a jelentkező.
A cuccaimat ott hagyom a szüleimnél, mást úgy sem tehetek
Igaz!
És nem tudom van-e levelez/esti tagozat egyetemen ápoló szakon, de érdemes lenne elvégezned, mert magasabb fizetést is kaphatsz, meg talán könnyebben is találsz állást a szakmádban :)
Úgy tudom ápolóból mindenhol hiány van. Kórházakba nem próbálsz jelentkezni?
Te apukád is az a tipikus papucsférj? Vagy vele sem jössz ki?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Ma mikor indulsz, indultál el otthonról?
- Ki fognak dobni otthonról :)
- Ha kidobnának otthonról, hova mennél?
- Minden szülő kiakad, ha elköltözik a gyerek otthonról?
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?