Mi a megalázó?! (beszélgetés)
Kedves MYLADY15!
Az ilyen férfi teljesen alkalmatlan normális kapcsolatra ő az a típus, aki mindig új kalandot és áldozatot keres, akiket az orruknál fogva vezethet.
Én az ilyennel megszakítanám a vele való barátkozást és hagynám a fenébe csináljon, amit akar közölném vele egyszer s mindenkor szálljon ki az életedből hagyjon békén így lesz a legjobb.
Üdv.Ágnes
Mi a véleményetek?
Volt nekem régesrég egy párkapcsolatom, ami úgy végződött, hogy szépen elhallgatott a másik fél, illetve ahogy ő gondolta jelentkezett 3-4 havonta és szerette volna ott folytatni ahol rég abbamaradt. Ezt én elhárítottam mindig, pár sort írtam neki általában. Közben megosztotta velem a volt barátom, miféle életet is él ő valójában.
Neki az a jó, ha van minimum 3-4 állandó partnere, akiket orruknál fogva vezet és szépen sorjában látogat beosztva. Ha ezek valami miatt nem működnek ahogy ő szeretné, akkor újabb barátnőket keres társkereső oldalakon...és meglepődnének sokan ha tudnák, hány nőt könnyű innen táncba vinni...Ezeket a dolgait megosztotta velem, mert rájött, hogy én nem fogom őt soha komolyan venni.
Egy idő után ismeretlen feladótól e-mailt kaptam, aki arra figyelmeztet, hogy szakítsak meg ezzel a férfival mindenféle kapcsolatot és nagyjából leírta azt, amit eddig is tudtam, kicsit kiegészítve.
Telt az idő és a volt barát (annak ellenére, hogy tudomására hoztam,
már semmi dolgunk egymással) jelentkezget, randira hív, de büszkén ismerteti velem, hogy aznap épp majd kinél hajtja álomra a fejét...
Újabb e-mail jött, csatolmánnyal ahol másoknak írt e-mailjei, illetve a kapottak is szerepeltek.
Sokan kaptuk, meglepően sokan ezt az e-mailt. Egy nő küldte szét és nem is tagadta, hogy valahogyan beférkőzött a pasi levelezésébe, mert őt másfél évig orránál fogva vezette és most arra inti a többi partnert, hogy vigyázzanak vele.
Ezt az e-mailt megkapta az éppen soros barátnő is, akivel teljesen véletlenül ismeretséget kötöttem egy fórumon.
Levelezésbe kezdtünk, ő a kapott e-mail ellenére hétvégente elhívja a pasit továbbra is magához, zavaros magyarázatát elfogadta.
Mikor én a pasit az utolsó jelentkezése után elküldtem végleg a balfenékre, szerinte én megaláztam magam ezzel, hogy írásra méltattam.
Akkor most ki a nagyobb balek, aki a történtek ismeretében ágyba bújik egy ilyen pasival, vagy aki elbocsátó e-mailt ír neki?!