Ez megalázó egy férfinak? (beszélgetés)
Ah.
Hát ez sajnos veszett fejsze nyelének tűnik.
De rendes, hogy úgyse találsz magadnak mást...
Vagy nem értem.
Összejöttetek és otthagyott?
Ennyi info alapján ez neked kellemetlen, nem neki, inkább hagyd.
Vagy beszéljétek át.
Az ilyen kérdésekre/számonkérésekre most nit lehet válaszolni?
Nyilván másfél év huzavona után kiábrándul.
Amúg egyszer leírhatnád egészen pontosan mi történt, mert én már a fórumaid alapján elvesztem teljesen.
Most 1,5 éves kapcsolatról beszélsz, de folyton azt írod, hogy mire hagytad magad elküldött. Akkor hogy voltatok együtt? Vagy én vagyok az egyetlen, aki már itt teljesen elveszett a részletekben?
Nem úgy indult, és eltartott 1,5 évig.
Annamari Mert mindig mást válaszol , mint amit kérdezel
Elliana Sajnos ez már az én koromban nem így működik, hogy leakasztok a fogasról egy másikat.
Munkatárs? :D
Megvoltál neki - ennyi.
Aztán kiábrándultál belőlem, miután magadba bolondítottál.
Nem, a férfi köszöni jól van szerintem. Belőled ábrándult ki, tehát ha valakinek magalázó lehet, az a személy te vagy.
hónapokig nem éreztél iránta semmit,aztán hirtelen beleszerettél....nem szoktam ezt érteni.
mert az ok,hogy a masikat meg kell ismerni és idővel jönnek az érzések,de azt már a legelején lehet érezni,hogy teljesen halott az egész,vagy van esélye annak,hogy érezz iránta,vagy ő irántad.
ha sok hónapon keresztül mereven elutasítottad,akkor most mit vársz, továbblépett,ennyi.
De abban sem vagyok biztos,hogy amit te érzel,az valóban szerelem,legalábbis az alapján,amit írtál....
További ajánlott fórumok:
- Mennyi esélye van egy 42 éves férfinak a család alapításra?
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Jobb lenne férfinak lenni
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?