Ti mit tennétek? Megalázó? (beszélgetés)
ez jó hír, megéri ha visszajelzel.
:)
nincs gépem amivel tudok képet csinálni,de majd kérek kölcsön egyet,mert az enyém elromlott!:S
oké,lövöm a privit! :)
Sziasztok. Látom a fórum tényleg balhés lett, de azt hiszem annyival tartozom, hogy elmeséljem a gondom megoldódni látszik.
Ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb megoldás kinyitni a szánkat.
Azt mondta poén volt, mire én, hogy oké, de nekem rosszul esik,meg, hogy annyira azért nem is vicces. Nem mondta ugyan, hogy nem csinálja többet, de úgy látom elgondolkozott. Ez bizatató. Még egyszer köszi mindenkinek.
az még mindig jobb! :))
ma állok neki az asztalnak! :)
Ha ilyeneket írogatol....ak a hoxa leglökötteb címét kapod:)))
Na h áll a krea dolog?
Szép jó reggelt!
Látom a csóri buszsofőrök lekerültek a témáról....inkább egymást ölitek....nahhh gratula,ez is egy jó kis balhés fórum lett....
:):)
Jó reggelt!!
Látom visszatértél ismét....adod a formádat!!!
úúú, brrrrrrrr bizarr.......
hát nekem ne engedd meg...
a kinézeted és a beszéded kb egy szinten vannak...
bukta?? dehogy bukta...,pont erre érvényes az a korábbi hsz-em :)))
amúgy ez a démon azt hiszi magáról ö a portál legjobb nöje :)), igy szólsz hozzá mindenhez, pedig hát..., úú, nem akarom kiirni, mert durva lenne..., légy abban a hitben, hogy ó nö vagy, igy legalább van kin röhögni :)
:)) ne törödj te azzal egy pankának mit mondok.. :), nem magyarázok én ki semmit, nincs rá szükségem. tehát az a nö, aki magasabb nálad, vékonyabb, és hát sokkal szebb szebb arca,nem pózol, hanem természetes, az irigy?? :)))))
na ne viccelj már...
amúgy tényleg, akinek nem tetszel, azt mindet irigynek találod?? :) csak azért kérdezem, mert egy, alpári a stilusod és ez a otókon is látszik, hogy nem igán van egyáltan stilusod sem.., gyúrj még rá :)) szekszigörl :))))))))))))))))))))))))))