Nők. Szerintetek megalázó? (beszélgetés)
Azért ne bántsátok Fi urat feleslegesen.
nekem nagyon szimpatikus, hogy tanult belőle és ezt be is ismeri.
"igen tanultam a pofonból"
Ez pont olyan mint az iskola,ecccer mindent meg kell tanulni.))
"Mindenki a saját szintjén nyilvánul meg."
Alap igazság.
Nekem elég kellemetlen lenne, hogy a párom nem tud mellettem viselkedni. Nem semmi lehetett a beszólásod, ha a másikból indulatot váltott ki.
Szerintem ideje egy kicsit elgondolkodnod,hogy mi a vicces, vagy mi a cinkes...
Telkesen egyetértünk ebben..-)
más a vicc és más a pimaszság.
Szerintem az.
Igaz most te lépsz,,küld el hozzá a segédeidet.
Aztán egy ködös hajnalon lerendezitek 🤺
És meg lesz védve a becsület.😀
A pofon semmiképp nem lehet arányos a beszólással.
Egy ütésnél mérlegelni kell sok mindent.
Nem azzal van a gond, hogy csattan és piros lesz a képe, de lehet belőle tragédia is!
Eleshet, beütheti a fejét úgy, hogy belehal, stb.
A megalázáson túl vannak súlyosabb következményei is, ezért kerüljük el a tettlegességet!
A beszólástól nem lesz senkinek fizikai serérülése. Tudom! sokan azt mondják, hogy a lelkiterror rosszabb...
De lehetne máshogy is, nem?
Nekem is sokszor jön az, hogy na most lefejelném, de aztán maradok a szájkaraténál😉
A férjem viszont, olyan klassz hangsúllyal tudja mondani az ilyen helyzetekben, hogy: most van vége, hogy az illetőnek az élettől is elmegy a kedve.🙃
Hát nem is tudom...
A férjem egy kicsit sem agresszív. Igaz, a méretei miatt nem igen jut senki eszébe, hogy felképelje, ahogy a fiamat se.
De ha véletlenül előfordulna, hogy ilyen szándékkal közeledik valaki, akkor már a pofon előtt le lett volna állítva a illető, a második már eszébe sem jutott volna az illetőnek, de lehet, hogy a keze törött lett volna.
Szerintem a ciki az, hogy megvártad még a második pofont is. Bár az is az, hogy az első is célba ért.
Hát olyan nincs, hogy nem védekezel! Egy kicsit sem férfias viselkedés, amit csináltál!
Nem ismerem az erő viszonyokat, de olyan nincs, hogy beszólogatás miatt üssön valaki!
Ez az illető egy agresszív állat és problémája van a dühkezeléssel is, azaz mentálisan sincs rendben. A barátnő meg elviseli? Biztos kapott már ő is. És ismeri is, hiszen mondta neki, hogy kérlek ne.
Ha én a férjemnek, nem ilyen szépen, azt mondom, hogy NE!, akkor nem teszi. IQ kérdése!
Persze, tök jó, hogy nem fajult verekedésig, de gondjaid vannak a reakció idővel is. Tréningezz egy kicsit, hogy ne tudjon senki olyan közel menni hozzád, hogy hozzád érhessen.
Leginkább olyan párral megyek szórakozni a feleségemmel, akit régen ismerek, akiket úgymond a barátaimnak tartok. Itt kizárt, hogy sértődés lenne és tettlegesség, mert bár lehet elhangozna néhány szarkasztikus megjegyzés, oda vissza, ezen csak röhögnénk, ugyanis ismerem annyira a másik felet és ő is engem, hogy tudjuk egymásról nem komoly az évődés.
Netán, ha a másik páros férfi tagját nem ismerem olyan régen, vagy egyáltalán, visszavennék a vitriolos stílusból.
Ennek ellenére, ha bántásnak érezné bizonyos megjegyzésem és pittyen pattintana, én sem maradnék adósa, abban biztos vagyok. (férfiként mondom)
Most bánom, hogy nem vagyok nő. Én nem vagyok megkérdezve. Ha nő lennék, azt mondanám, hogy igen! Bár én sem vagyok híve az agressziónak, de mégis azt mondom, csak olyan ember szemtelenkedjen (komolyan: az se!) aki erősebb mint a másik! Jó olvasni, hogy van akiben él még a "nem tűröm a sértést!" hagyományos módon történő "elrendezése"! :D
Olyan puhány már a mai nemzedék!
Azért az komoly lehetett,hogy így elszakadt nála a cérna.
A pofozkodás nem megoldás, de a beszólogatás sem.