Mi a magyarázat arra, hogy olyan csatornák is befoghatók amire nem fizettünk elő? (tudásbázis)
keresgéltem a neten, és valóban azt írják, h az alap csatornák ingyenesek, és azok is maradnak....
(nme tudom honnan maradt meg ez a havi 990 Ft, de 100%-osan a Mindig TV-hez kötöm...)
Minden esetre, ha holnap se veszik le a plusz csatornákat, akkor azért telefonálj be nekik!
beetetés képpen :)
Várd meg még a holnapi napot, hátha akkor állítják be bent a központban a csomagokat, és akkor megszűnnek nálatok ezek a plusz csatornák. Ha nme, akkor hívd fel őket, h hogy is van ez?
A Mindig TV-nél is van vmi előfizetői díj az alap csomagra is tudtommal. Vmi 990 Ft talán....
mert a szolgáltatók az első időszakban, amikor csatlakoztatnak a hálózatukra, több csatornát adnak beetetés képen. Nálunk az első nap, amikor bekötötték, az összes csatornájuk fogható volt, és másnap, amikor a központ beállította a csomagot, akkor vették le a csatorna számot. Viszont, még így is több maradt, mint amit mi kértünk, de a szerződés úgy szólt, h az első azt hiszem 3 hónapban ez ajándék.
Ilyenkor figyelni kell, h amikor letelik ez az időszak, akkor vegyék is ki a plusz csatornákat tőletek, mert ha nme teszik automatikusan, te meg nme szólsz nekik, akkor ők egyoldalúan módosítják a szerződéseteket, mert beleegyező magatartást mutattál a több csatorna szolgáltatásával kapcs., és onnan fogod ezt megtudni, h sokkal drágább számlát küldenek ki, mint amennyiért eredetileg előfizettél!!!!
Tessék figyelni, mert ezek a beetető játszmák a szolgáltatóktól!
Uez vonatkozik a net előfizetéseknél is! Ott a sávszélességgel játszanak így....
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról?
- Kozmetikumok összetételének magyarázata
- Férfi logika, avagy adjatok magyarázatot, mi ez
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Van valami magyarázat arra, hogy nekem már gyerekkorom óta a roma srácok tetszenek?
- Fizikai magyarázat?