Mi a legjobb módszer a lábon kialakult bőrkeményedés eltüntetésére? (tudásbázis)
Az, hogy kinek mennyi farigcsálás kell, egyénfüggő, én ezt látatlanban nem merném kijelenteni, hogy nem kell sűrűn. De sajnos van olyan, hogy akár 2 hetente kell, mert olyan valakinek a bőrtipusa. Van, akinek 3 havonta elég.
Jelen esetben nem tudjuk, hogy mi a helyzet. A kedves kérdező menjen el pedikűröshöz, semmi szégyellnivaló nincs ezen, mi azért néha ultragázos lábakat is látunk, megszoktuk. :)
igen...nekem is ilyenkor szokott ilyen lenni,de ami nem olyan durva bőrkeményedés..arra ez szuper..:)
nem feltétlen a farigcsálás kell..
Köszönöm!
Sajnos ez probléma nekem ilyenkor nyáron főleg, de év közben is. Bevallom járok manikűröshöz rendszeresen és a kezeim, körmeim rendbeteszi. És tudom, hogy a lábaim is megérdemelnék ezt:))))) de valahogy erre nem tudom rászánni magam. Nem tudom az okát. Nem és nem tudom egy idegen embernek a talpaimat mutogatni. Tudom nevetséges, de ez van.
Ha pedikűrössel szedeted le, az hosszabb ideig kitart, mintha magadnak reszelgeted.
Mindenképp valami mély hidratáló krémmel kend be a kritikus helyet jó alaposan éjszakára és húzz rá zoknit.
És ez beválik.
Bevallom egy hete vagyok itthon szabin, és igen mezítláb járkálok a házban, az udvaron, és most láttam meg, hogy hogy néz ki megint a sarkam, talpam.
(Na ne értsetek félre nem koszos, mert persze tisztálkodom, de ilyenkor extra gyorsan jön a bőrkeményedés) Holnap délután áztathatom és reszelhetem.
Sajnos a problémám az, hogy a lábaimon hamar kialakul a bőrkeményedés. Használtam már különböző kencéket rá, de reménytelen.
Esetleg akad itt egy szakember, aki tuti bevált módszert tud ajánlani?
További ajánlott fórumok:
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Miként győzheteném le a lelki okokból kialakult zárkózottságot?
- Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére?
- Narancsbőr csökkentésére, eltüntetésére, milyen mozgásformák a legjobbak?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?
- Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére?