Mi a külömbség a sima pelus & az úszó pelus között? (tudásbázis)
Szívesen a választ:)
Köszi a dícséretet:)
Akkor asszem uszópelusunk lesz!!!! :-D
Köszönöm a válaszaitokat!
:)
Az én Marcim pedig már 3 éves, óvodás "nagyfiú", nem hord pelenkát, már éjszakára sem. Hihetetlen, milyen gyorsan megnőtt!:)
Az huggies,az én fiam is odavolt a halacskáért :D
Még van belőle 2 bontatlan csomagom,de már nem megy rá:( 3-tól max 7-8 kg-ig jó ,ő meg már majndem 10 :S
Így igaz! Ezért is mondtam (vagyis írtam), hogy az úszópelus sokkal jobb erre a célra (pancsolás:))
A "normállal" csak tettünk egy próbát anno...de tényleg vicces volt a végeredmény:)) Gyorsan váltottunk is - kaptunk mosható úszópelust, de eldobhatót is használtunk. Lehet, hogy nekünk is Huggies volt (nem emlékszem), de azt tudom, hogy Némó halacska díszítette, a kisfiamnak nagyon tetszett:)
Mi a huggies úszópelusát használtunk múlt nyáron.Persze vizes lett,de nem dagadt meg!Rendes nagy medencében pancsolt pedig,amiben mi is.
A sima pelussal nem ajánlott vízbe menni,rögtön szétázik,kijön belőle az a zselés anyag,szörnyű látvány :S (persze nem 5 perc pancsolás alatt,de hát melyik babát lehet 5 perc után kivenni ? :) )
Sajnos, nem sikerült megörökíteni :( - különben most biztosan csatolnám a naplómba!:)
Én is imádok régi fotókat nézegetni - szép emlékek...:)
További ajánlott fórumok:
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Mi a külömbség lopás vétsége, és lopás bűntette között?
- Olajozás csecsemőknél. Mi a különbség a paraffin olaj, és a sima olaj között amit a babákhoz használunk?
- A combok között kikopott a nadrágot meg lehet még varrni, javítani valahogyan, vagy simán dobjam el?
- Sima Dalacin és Dalacin C antibiotikum között nagy különbség van?
- Mi a különbség az úszópelus és a sima között?