Mi a jobb egy rossz anyával, vagy anya nélkül? (beszélgetés)
Kedves halálraítélve!Mivel imádod a saját betegségtudatodat,adok egy jó tanácsot!Keresd fel az önkormányzaton a szociális osztályt és jelezd,hogy önkéntesnek állnál melléjük.Osszanak be a lehető legrosszabb és legszegényebb családokhoz.Tedd jobbá az életüket,hogy ne legyen időd foglalkozni saját magaddal.Az a nagy bajod,hogy kurvára ráérsz rinyálni!Csak a kifogást keresed itt oldalakon keresztül.
Ha én lennék a gyereked,már úgy rúgtalak volna picsán szóban,hogy egyből felállnál az összes a szaros nyavalygásodból.
Valóban ott van, de ezek a referenciák már elég elavultak.
A legjobb az, ha a TSH a alsó referencia közelében, a T értékek meg a felső referencia közelében vannak. Ekkor nincs semmi tünet, de ha az értékek el kezdenek eltolódni, akkor akár rögtön lehetnek tünetek.
Csak a további terveidröl...,a nem tudom az nem válasz! Itt akarsz vegetálni míg nem jön érted a
"kaszás"? Gondolkodtál már azon,hogy a halál után lehet,hogy van egy másik élet? Talán hangya leszel és napi 20 órában kenyérmorzsát fogsz hurcolni a hátadon!?
De mit jelent az a jó T3 és T4?
Mennyi?
Neked is kéne 2 jó nagy pofon ,mint nekem mikor hülyeségeket beszélek!:)
Ha valami maradék humorod lenne...
További ajánlott fórumok:
- Jóban rosszban szereplőinek felsorolása megkötések nélkül(főszereplők, mellékszreplők, epizód szereplők)
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Egykék!! Jó vagy rossz volt tesó nélkül a gyerekkorotok?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Megúsztad a kánikulát rosszullétek nélkül?