Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka? (beszélgetős fórum)
Mi akkor beszélünk,ha van téma,feleslegesen nem járatja a száját egyikünk sem...
Ez a tulajdonság jól jön a horgászatkor:))
Ezzel azért vitatkoznék...nem mindig az a nő a csinosabb,akivel megcsalják a feleséget...
Van amiben mást nyújt, vagy másabb,mint a feleség,új,fiatal,esetleg,vele pótol valamit,ami a házasságból hiányzik...
Amúgy nem csak hogy nem hogy csinosabb,van amikor jóval idősebb nővel csalja meg a férfi az asszonyt,ilyen is van..
Az enyém nem szereti a focit,viszont horgász!:)
De én is szeretek vele menni,sőt,van amikor én fogok halat,ő nem.Vszínűleg,mert Rák jegyűek vagyunk mind a 2-en szeretjük a vizet,a természetet...
Tőlem idegen lenne a focimeccs...:)
Nem én találtam ki, csak idézem:
"A természet a fenil-etilamin révén biztosítja az emberi faj fennmaradását. Mint minden más droghatású vegyülettel szemben, így a fenil-etilaminnal szemben is idővel rezisztenssé válik a szervezet. A fiatal szerelmet oly izgatóvá tevő tünetek megszűnnek. Ha a fenil-etilamin hatása nem érvényesül annyira, a partnerek vagy elválnak, vay felfedezik a megszokással járó előnyöket. És ez is a természet akarata.
A magas válási statisztikák fölötti felháborodásunkban megfeledkezünk róla, hogy az ember sohasem volt monogám természetű. A természetnek semmi köze az erkölcshöz, annál több köze van viszont a túléléshez. Ha józanul belegondolunk, a monogámia a legrosszabb, ami az emberiséget "sújthatta". A fajok fennmaradásának esélye ezáltal drasztikusan csökken."
Vonzalom, megértés, szerelem, szeretet, humor, közös célok, tolerancia, erotika, egy hullámhossz, barátság, öröm, bizalom, kedvesség.
De szerintem ezt már mind felsoroltátok...A sok válásról már megirtam a a véleményem...:)
ezzel én is vagyok, mindent elmondok, ha valaki beprobálkozik azt is :) de legalább őszinte vagyok :)
azért a férjemet érdekli a munkahelyi is, mert sügősségi ambulancián dolgozom meg intenzíven és vannak érdekes, meglepő esetek, van hogy még kérdezz is, nem csak hallgatja :)szoktunk egy pár hülyén nevetni együtt, na meg azért félt is, mert vannak agresszív vadbarmok is rendesen!
Szerencse párom nem szereti a focit!
Régi magyar filmeket szoktunk együtt nézni....szerinte én sokat beszélek a munka helyi dolgokról....de ha ott sok dolog történik elmondom otthol....nekem ez természetes, hogy el mondom mi történt velem....
Köszönöm!
Én is erre gondoltam, de mostmár tudom 100%ig....
az jó is:)))
mi is szoktunk együtt főzni:)))
a full szőrt én se bírom, de a bimbó körül pár szál simán belefér :):) a hát ne legyen szőrős mert azt én se bírom :(
olyan gorillás, kicsit :)
De a lábon, karon, mellkason kevés az szerintem nem rossz
Ez csak külsőség!
Nekem olyan szépen tudja megmondani az asszony, hogy "Marha vagy Male!"...csak úgy cseng a hangja
:DDD
Figyeljetek egy kérdés?
ha iwiwen küldök levelet miért jelenik meg egy piros boriték ami nincvs felbontva...Ki zárt az illető? Vagy mi van ilyenkor? Tudja valki?
Akkor az igaz amit kitaláltál!!Egy nő mindig legyen ápolt és mindig legyen kivánatos a párja számára!!Mégha a konyhában főz is!!És persze a férfi is legyen az!
Sokan elhagyják magukat miután lesz párjuk.Viszont szerintem nem megszerezni,hanem megtartani a művészet!!Pont emiatt vannak a megcsalások!mert az asszony nem csinos,nem ad a külsjére!Bezzeg az a másik....
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- A párkapcsolat réme: a féltékenység
- Gyerek és párkapcsolat nélkül megöregedni?
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- 8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi?