Mi a jó házasság titka a pasik szerint? (beszélgetés)
Elég szomorú hogy ti férfiak így fogjátok fel....
Mi a jó házasság titka?
Bármennyire is furcsa de a szex. Ebben benne van a szeretet vonzalom, megbecsülés, tisztelt és nyitottság.
Gyönyörű csillagfényes, jó éjszakát, álmodjatok szépeket, angyalkákkal !
Második házasságban élek én is,és valóban nehéz megbirkózni a múlttal,nagyon sok esetben aggódok olyan dolgokon amiért egyáltalán nem kellene,de az előző házasságomban ezek a problémák nagy gondot jelentettek.Nagyon jókat tudunk együtt nevetni,mókázni, nem tudok semmit eltitkolni,mert rögtön látja rajtam,hogy valami baj van.Persze egyszerűbb lenne nem megvárni a a faggatást,ám hosszú évek alatt megszoktam,hogy magamnak kell mindent megoldanom.Nagyon örülök,hogy találkoztam ezzel a fiúval.:-)
nehéz így, konkrét példa nélkül.
Második házasság esetén nagy teher az előző és az abból eredő következmények. Ezekkel nagyon nehéz megbirkózni. Főleg, ha az egyik házastársnak bűntudata van a válás miatt.
Eddig két jó házasságot láttam. Az egyikben - külföldi házaspár - a felek teljes mértékben elfogadóak egymással. Nem tesznek semmiért szemrehányást és elfogadják az összes rigolyát, nem csinálnak belőlük ügyet soha. Olyanok, mint két nagyon jó barát. A szex is működik. Mindkettőnél második házasság.
Véleményem szerint igenis létezik jó házasság, de ehhez az kell, hogy mindkét fél megbecsülje a másikat. Két emberen múlik a dolog.Mindenhol vannak problémák, semmi se tökéletes és rózsaszínű az életben,de ha mindketten akarják, meg lehet ezeket is oldani.
A jó házasság titka???Hmm.Mindenekelőtt a szeretet árúba bocsátása, üzlet,ha kapok,adok,ha nem kapok ,egy ideig próbálok adni,aztán,ha sikertelen akkor jönnek a problémák...A rokonokat nem vonnám be,mert szerintem ez nem lehet probléma egy házasságba,ha pedig így van az a házasság másért sem működik.
Azt hiszem ritka vagy,mint a fehér holló.)
a "mi jó házasság titka" a fórum címe. Erre vonatkozik a kérdés. A jó házasság elég komplex fogalom. Sokszor a házastársak rokonai megakadályozzák, hogy jó legyen.
Bocsánat, nem téged piszkállak, csak te vagy az egyetlen aki itt olvas/ír.
?????,,,,Nem értem a kérdést:)
mi a helyzet a férj rokonaival? Ezen átsegít a szerelem?
nem tudom. biztos itt kell alkalmazni az elfogadást. Nem vigasztal soha. El kell fogadnom...
Nem hiszem hogy egyedül lennék ilyen.DDD
még nem fordult elő, hogy a férjem így vigasztaljon. Tényleg vannak ilyen férjek?
Becézget, kényeztet,odabújik,mint mindig.)mert nem csak akkor, hanem mindig:)♥
mi a helyzet a vigasztalással? Ilyenkor mit csinál a férfi?
Nagyon fontos az egymás elfogadása,értek ezalatt hogy ne próbáljuk a másikat megnevelni ,leszoktatni berögződött szokásairól.Fontos szempont még a türelem a higgadt gondolkodás.Persze ez nem mindig sikerül.)de akkor próbáljuk minél előbb helyrehozni a hibát:)A szeretet ,szerelem ,odaadást nem írom mert enélkül nemlétezik az egész!.)
írjatok konkrét példákat. ezek csak szavak.
Bizalom, szeretet, kölcsönösség:)
ez most akkor egy férfifórum? És írtok még ide? túl sok kérdés egy nőtől?
Szerintem , hogy tudja a párom mikor ne beszéljen. Ja?! Meg a kölcsönösség.
Szerintem jó házasság nem létezik. Azaz létezik, de csak rövid ideig, néhány évig. Aztán jön a megszokás, a gondok, problémák és az élet hosszú - egyetlen ember mellett.
mindegy. most leallok. eleg volt egy idore.
bar lesz ami hianyozni fog, de azt hiszem erzelmileg jobb egy kis piheno. mert tulzottan ragorcsoltem az elmult honapokban.
Ebben van valami. Tényleg rövid az idő két csalódáshoz. Szerintem is ez miatt vagy borúlátóbb.
egyre kevesbe hiszek benne. bar lehet ez a ket csalodas volt tul rovid idon belul...
Szerintem létezik jó házasság!
illuzio. egy normalis kapcsolat sem letezik. hat meg hazassag :S
...ez pasitól függő...az a lényeg ha nem kapja + szóljon, beszéljük +.Aztán ha nem tudod vagy nem akarod azt +adni ami neki kell...akkor vagy lemond róla vagy irány a válóperes ügyvéd...mert ha nem mond le Te pedig nem adod +, akkor már csak a baj jöhet...
Próbáld meg rábeszélni, hogy menjen orvoshoz. A cukorbetegségnek vannak ilyen elő tünetei.
További ajánlott fórumok: