Mi a hobbid? (beszélgetés)
zenehallgatás, keresztrejtvény fejtés, hoxázás
Kerti munka miközben zenét hallgatok.
orgonán játszani - nincs az a nyugtató, ami hatásosabb lenne ettől.
Én sütni-főzni(recept gyűjtés),futni,tornázni,lakberendezés(magazinok gyűjtése)!
Szia, majd megnezem a naplod! :-)) (ha tudom) mert egy ideje mar itt vagyok a hoxan, de eddig nem nagyon aktivizaltam magam! Na, amjd most!
Sütögetni én is nagyon szeretek. Rengeteg receptet gyűjtöttem már össze kockás füzetekben, és az itt nyitott naplómban egyaránt.
Hat, jo lett volna kicsit meg beszelgetni! Mindenkinek szep napot!
Szerintem azért, mert sokan dolgoznak ilyenkor, és majd délután lesznek inkább. :)
Egyébként én eddig azt hiszem elfogult voltam az IKEA-s termékekkel kapcsolatban, de most megrengett a bizalmam. :(
na, csak nem urok Lanyok! :-))
Na, ez szuper! En most pont nagyon boldog vagyok, mert tegnap hoztak a szallitok a 2 kanapet amit rendeltunk (egy 3 szemelyes es egy 2 szemelyes) es mar csak ez hianyzott es teljes lett a kis lakas!
Borongós, esős.
De most talán nem is baj kicsit.
Irjatok meg valamit Lanyok!:-)) Milyen az ido most otthon? (magyarorszagon)
Minden, ami lakberendezés. Azon vagyok, hogy álmaim háza meglegyen, és kemény munkával bár, de megvegyem a bele 'illő' bútorokat, kiegészítőket. Ez számomra már beteges mánia. ;)
Eredetileg lakberendezőnek készültem, aztán másfelé sodort az élet. De ez a szenvedélyem nem lankadt, és sokat tervezek számítógépen is, rajzolgatok lakásokat, stb. Ezért is vonz a Sims (3) nevű játék, maga a lakás berendezésének öröme. :o)
Persze a kinti munkát sem vetem meg, nem vagyok az a virágos kertet rendező - nálunk más igazgatja a dolgokat -, de szívewsen vállalnám azt is. Plusz építkezések, kerti munkák...
Tehát minden, ami az építéssel, lakberendezéssel, és dekorálással kapcsolatos.
Elnézést a bővebb leírás miatt. :)
Én is szeretek sütögetni. A jól bevált recepteket szívesen csinálom, de az új recepteket is szeretem kipróbálni.
Sziasztok!
En is szeretek olvasni, de en fini sutemenyeket is szoktam sutni! Nagyon jo, mikor egy szamomra meg nem probalt sutit megsutok es mindenkinek izlik!
Kislányommal foglalkozás, olvasás, netezés.
Lenne még más is: kirándulás, strandolás, de a lányommal kettesben, az apja nélkül nem az igazi... Ő meg rengeteget dolgozik. :(
Kreatívkodás, kertészkedés.
Olvasás, gobelinezés, gyöngyfűzés
Olvasás (krimi), filmnézés, internetezés, kirándulás, a kisfiammal való foglalatosságokat is ide sorolnám.
Gyöngyfűzés. Most ez a legújabb, de imádok olvasni, és szeretek gobelint hímezni is.
Ruhák átnézése, megjavítása, vasalás...
legfontosabb számomra a kertészkedés
További ajánlott fórumok: