Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt? (beszélgetős fórum)
Szerintem az 50 feletti egyedülálló hölgyek a legkaposabbak ma Magyarországon!Single élet, ha hív megyek,küld távozom!Nincsenek kötelmek,vagy elvárások.
Lényeg,hogy legalább annyit tudjál nyujtani,mint amennyit elvársz!
Mindenki a maga úra marad, de ha mégis egyedül érezné magát kaphat egy társat a programjához!
Van aki el foglalja magát a melóval és nem ér rá párt keresgetni.
Hasznosabb időtöltésnek találja, a melót. :-) :-)
Melyek azok?
Mindenki kell valakinek, lehet akár bányarém is, csak megfelelő helyen kell keresgélni....
Ezt nem értem: az adatlapodon azt írtad, hogy férfi vagy, akkor minek nevezzelek? :)
Igaz, sajnos kiveszőben van a kézzel írt levél.
Leírni egyértelműen könnyebb, főleg arctalanul.
Lehetett volna szörnyűbb is: mindkét esetben "csak" verbális, azaz pszichés bántalmazásról van szó. Így utólag nem bánt a dolog - mindenképp hozzájárult, hogy ilyené váltam amilyen most vagyok. Fejlődni csak akkor tud az ember ha olyan élethelyzetekbe kerül, amelyek során lehet. Ha minden úgy ment volna ahogyan elvárható ki tudja milyen önző ember lettem volna?!
Most már befejeztem a történetem. :)
Ha úgy vesszük, akkor maga az írás is az. Bár egy kézzel írt levél, (rokontól vagy baráttól) talán kivételt képez. Az egyedisége lévén élőbb, mint egy gépelt szöveg.
Van amit könnyebb elmondani névtelenül vadidegeneknek, mit a barátoknak. Akár rólunk, akár másvalakiről van szó.
Sajnálom, szörnyű időszak lehetett.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Tudna valaki abban segíteni, hogy egy egyedülálló anya milyen segélyeket kérhet az önkormányzattól?