Mi a feszes popsi titka? (tudásbázis)
lefekszel, felhuzod a térdeid és fel-le emeled a csipőd, és mikor fent tartod, összeszorit a popsi és tartsd meg 10 mpig, 30x ismételd : )
vaagy, 4kézláb vagy, térdelőalkar támasz, és lábemelés hátra, oldalra.. gyilkos ugy a 15. után, de a Rubint Réka is ezt szokta pölö és tényleg hatásos, és nem csak popsi, hanem csípőre is hat : )
sőt én a vádlimat is szoktam érezni..
Rubint Réka 20 perc popsi szettje! Az elég jó!
Azon belül is a kitörés, amit tényleg szépen kerekíti a feneket! Csak az a baj ezzel, hogy a rendszeresség a lényeg. Magamon tapasztalom, hogy egy hét kihagyás után ugyanolyan lapos a fenekem, mint előtte.
szia, sziasztok.
dundy ne keseredj el,ez nem így van.
csatlakozom azokhoz,akik a tornára szavaznak!
nem kell túlzásba esni, nem a VB.-re készülünk,
de ha rendszeresen tornázol,igen is van hatása!
pár hónapig naponta,később pedig heti 2-3 alkalommal elég. ha kitartó vagy ,meglátod lesz eredménye! Tornára fel!!!
Szerintem az a titka, hogy serdulokorban mar vigyazni kell, hogy ne novesszen az ember lanya zsirreteget a csipoje kore.
Hat en mar itt elrontottam :D
Dehogy!
Ez hülyeség. Nekem sokkal jobb lett az alakom szülés után, mint kamaszkoromban. Egyszerűen rájöttem, hogy én olyan típus vagyok, akinek minden nap kell egy kicsit mozogni. Pár hónap alatt meglátszik és utánna , ha kitartó vagy akkor meg is marad.
Így én a rendszeres sportra esküszök...
Szerintem az AVON-os cuccok soha nem lesznek olyan jók, főleg ennyiért nem hatásos. Ha ilyen kevés pénzért csodálnám ha beválna(mert ha azt nézed nem olyan sok)
Akkor nem kerülnének 10ezrekbe, és megszűntetnék a hypoxi trénert, vagy a tekercselést, vagy a mindenféle masszázst mézzel meg miegymással amik inkább hatnak. Mint az AVONos kencék. Ez tuti biztos
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka "Légy feszes és fitt 4 hét alatt" c dvd-jén vannak a 20 perc popsi-csípő, comb, és has gyakorlatok?
- Szerintetek melyik sporttal lehet a legjobban szálkásítani, vékonyítani a combokat és feszesíteni a popsit?
- Keres popsi, feszes comb
- Comb és popsi feszesítők?
- Milyen kozmetikumot ajánlatok, hogy szép feszes legyen a bőröm?legfőképp a popsimon...és milyen gyorsan lesz látható változás?
- Hogyan lehetne rövid időn belül feszes hasam, formás popsim és combom?