Mi a fenébe lehetne belefogni, ebben a mai világban? 🤷♀️... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jaj, nem! Összehordok itt tücsköt-bogarat. 😀
Rossz helyre nyomtam.
Faluhelyen nem biztos, hogy mindenkinek okosa van. Persze ezt csak az tudhatja, aki az adott településen lakik. Másrészt ha egy "elöregedett" település, akkor sem célszerű ilyesmibe kezdeni, mert a 70-80 éven felüliek se a kávé, sem a net miatt nem fognak bemenni.
Az a baj, hogy FI semmit nem ír azóta sem.
én már labdába sem rúghatnék a 71 évemmel.
dehogynem, focizni még tudnál..-))
Tumbó lőőőő és gól..-)
Most, amikor kevesebb mint 7.500 forintért egész Európát hívom és 50 GB net van a telefonomon?
Tudod mikor mentek a netkávézók, a kétezres évek elején. De már mindenki zsebében ott a net.
Szerintem ennyi belefér.
A te tücskös-bogaras fórumod is elment, mégsem gond.😀
Hát ez volt az egyik ellenérv, én nem vagyok elég szagos, edzés után is öblítő illatúak a ruháim. Naponta 2-3 öltözet, fürdés is van, ideje se lenne rám szagosodni.
Másik ellenérv volt, hogy drága bugyikat használok és emiatt nem váltanék ezen a szokásomon.
Arra jutottam, hogy biztos nem lenne rám nagy kereslet, nem is érné meg.
Hát, ami igaz, az igaz. Sosem lehet biztos az ember abban, hogy egy anonim felhasználó ffi vagy nő. Nekem valahogy az az érzésem, hogy nő. De ez csak megérzés.
Ha nő, akkor tényleg nem kell még pénz sem ahhoz, hogy jó kis summához jusson. Pont elég az a helyiség, ami már megvan neki, mint ahogy az 1. hsz-ből kiderül.
Ha pasi, akkor tényleg nehezebb dolga van pénz nélkül. De mondom, szerintem nem pasi.
Ja, és a tangás férfiak - hát...aki tangát hord, meg is érdemli. 😃
Lehet férfi a Fi. akkor a bugyis dologgal nehezebb lesz megélnie..,bár, úgy hallottam annál értékesebb a bugyingó, minél intenzívebb illatú. :D Kicsit kényelmetlen lehet egy tanga a manusoknak..
Hjaja , már megint messzire szállt a képzelő erőm :D
Jó ötlet!
Nekem is van 2 lyányom...:)
Falun kábé semmi se megy, csak az élelmiszer és az italbolt, ezek a napi szükségletek. Most nem pejoratívan írom az italboltot, csak mint napi szükséglet egyes embereknek (nem csak falun, mindenhol az egyébként). Turi: nem kell minden nap. Kocsimosó: ott a slag a kertben. Építőanyag: ritkán kell.
Semmi olyat nem nyitnék, amihez árukészlet kapcsolódik.
Marad az internet. Ott el lehet adni a tudást, ha van. Aggyal vagy kézzel készített dolgokat. Ha nincs ilyen tudás, akkor a bugyit kell eladni, vagy a fotókat (onlyfans). :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Dombok Hegyek Folyók Tavak Erdők Kirándulóhelyek Nyaralóhelyek Bárhol a Világban ABC-ben.
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Állatkertek, állatkerti állatok, Vadasparkok, Nemzeti Parkok bárhol a világban. A, B, C-ben .
- Szerintetek a mai világban, milyen vállalkozást érdemes, lehet elkezdeni(kb.3M.-ft.-ból)aminél nyereségre is lehetne számítani?
- Késő lenne már ebbe belefogni?
- Hosszútávu bébiszitter? Érdemes belefogni?