Mi a éleményed, ha valaki negyvenen túl tetoválást szeretne? (beszélgetés)
szerintem nem kortol fuggo!
ha tetszik es szeretned akkor miert ne?!
foleg akinek mar van csaladja meg munkahelye akkor meg nincs mi vagy ki megakadalyozza...en 14 eves korom ota szerettem volna piercinget meg tetkot...koldokpiercinghez nincs meg a kello alakom de megis megcsinaltattam, de sajna ki kelett szedjem mert nem gyogyult es mind gylladt volt, valoszinu allergias voltam a femre...es tetkot is szeretnek de jol meg kell gondoljam, mert 1. a szuleim kiraknak a szurom :P 2. meg allaskeresoben vagyok es lehet epp ezert kerulnek hatterbe 3. van mikor e miatt ki is kozositenek embereket...ugyhogy nekem meg el kell rajta gondolkodnom....de egy negyvenen tuli valakinek mar ilyen gondjai nincsenek...szerintem...ugyhogy ha akrod akkor miert ne!!!
hogy lehet megbánni egy tattot? én 18 és 20 évesen rajzoltattam magamra, de sosem fogom megbánni..
vagy a tied csúnya lett?
Igaz, még csak közelítek a 40-hez, lassacskán...
Most kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy csináltatok. Igaz, a fórum kiírója nem részletezi, hogy milyen tetkóra gondol. Én ma fogok csináltatni kozmetikai tetoválást, a szemhéjamra.
Szerintem semmi különös nincs abban, ha valaki 40-en túl ilyesmire vágyik!
én 38 évesen tetováltattam de bánom azt a napot amikor meg tettem
tudom hogy kilehet szedni de nagyon csunya lessz a helye
még 1x biztos nem tenném meg
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Tenyér tetoválást szeretnék, kit tudnátok ajánlani?
- Anyummal szeretnénk olyan tetoválást csináltatni, ami az "összetartozást" jelképezi vagy ami "nincs meg a másik nélkül". Ötlet? :)
- Aki jól rajzol az segítsen tetoválást szeretnék!!