Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Most, hogy felújítás van a metrón, hogyan tudok M4-ről M3-ra átszállni? (tudásbázis)
Vagy átszálló, ha jól értelmezem a honlapon írtakat.
Viszont az való igaz, hogy a metró-villamos kombóra kell plusz jegy.
Ez így van, a jegyeket nem is kérdeztem eredetileg.
Nem mondtam mást, nem tértem ki a jegyekre.
[link]
Innen gondoltam, hogy van. Hétfőn csak metróval utazom, és bőven elég lesz a 60 perc, de lehet, hogy ősszel metró-villamos kombinációban is kell utaznom.
Nincs már atszallo Ha lemesz s metroba, akkor 1 jegy ervenyes 60 percig. Fuggetlenul h hanydzor szallsz at.
Igen, vagy legalább átszálló. Nem szeretek kockáztatni.
Metro-metro eseteben csak 1 jegy kell, metro-villamosnal 2.
A Blaha az az aluljáró, ahol még pesti lakosként is rendszeresen eltévedtem, és a 4-6 sem rutin.
Mire esetleg a két eltévedésből kijövök, addigra már a Metrón is átszállok.
Sietnem nem kell.
Persze.
De a Blahán is átszállhatsz 4-6 villamosra, onnan 3 megálló a Corvin negyed.
Gyorsabb, mint bemenni a Deákra és ott átszállni.
Akkor a Deák téren át tudok szállni hétfőn a másikra?
A Stadionoktól utazom a Corvin akármiig, azaz a Ferenc körútig és majd vissza.
Hétköznap csak a Ferenciek tere és az Arany János utcai megállókon nem áll meg az M3 és a Nagyvárad tértől Kőbányáig van metrópótló.
Hétvégén a Lehel tértől Kőbányáig van metrópótló.
Az átszállási lehetőségek (metró-metró) nem változtak.
Ó de jó, hogy szóba került, fogalmam se volt róla, de hétfőn nekem is át kell szállnom a metrón.
Segítsetek légyszíves ! Most ,h. a felújítások vannak , h.tudok M4rőlM3 szállni?
További ajánlott fórumok: