Mért nem szeretenek egyes emberek csókolózni? (tudásbázis)
Én is így gondolom. Szerintem ez lenne a normális, nem pedig az, hogy ész nélkül, mindenki szájába belemászni, mindenféle vonzalom nélkül. Ha nekem kéne megcsókolnom így valakit, akár csak egy havert, nem lennék rá képes, vagy ha kényszerítenének rá, utána egész biztosan elhánynám magam, függetlenül attól, hogy friss, üde a lehelete, vagy sem... :-S
Ez csak 2 emberre tartozik. Ha valakit nagyon szeretsz, csak azt engeded közel magadhoz, stb. Én például arra is allergiás vagyok, ha belémnek abba a bizonyos intim szférába. Korábban nagyon kényes voltam rá, most se annyira kevésbé, de már bizonyos helyzetekben elfogadom...
Én nagyon szeretem megcsókolni a párom, az olyan jó... :-) 2 éve vagyunk együtt, de az tény, hogy nálunk is megritkultak a korábbiakhoz képest. De azért nem panaszkodhatok. :-D
Tegnap voltunk egy egy napos kiránduláson a párommal. Anyám meg becsempészett egy üveg vizet a táskámba, jaj, nehogy egy üvegből kelljen innunk... :-S Szívesen megkérdeztem volna tőle, hogy akkor ez most hogy... :-P Na mindegy. X-D
nem tudják, mi a jó
14 év házasság alatt napi minimum félórát csókolóztunk..szombaton többet is:)
szia!
bár ez nem az a topic, de mért is ne :)
felvágott: pulykamellsonka - van fokhagymás , paprikás ízesítéssel, és füstölt verzióban is ---
krém: ha szereti, avokádó , ill padlizsánkrém, ezekbe néha szoktak rakni egy kis kanál majonézt h krémesebb legyen, ezt kihagyhatod, úgy is jó lesz...
nem írtad sajna h mennyi idős a kislányod, így nehéz recepteket írni, nem mindegy hogy 2 éves vagy 6!
mindenképp egyetek sok tengeri halat, zöldségekkel, gyümölccsel, teljes kiőrlésű gabonát stb, ez életkortól független.
tízóraira egy kiadós turmix is jó lehet, ha szereti akár zöldségekből, ha nem akkor gyümölcs, alapja a banán,az laktat is, almát, körtét, idénygyümiket rakhatsz bele, szivószállal mégjobb inni (itt sem mindegy ugye h hány éves..)
rendes tésztát sem ehet? én durumtésztával főzök, ill teljes kiőrlésű tésztával, ez sós kajáknál jó, a mákostésztánál kevésbé... gyors megoldás lehet
paradicsomot felkockázni, olivaolajon megfonnyasztani a fokhagymát, rá a paradicsom, kevés olasz fűszerek (lehetőleg friss), só, bors, petrezselyem, rá a tésztára, a tetejére parmezán (ha ehet olyat) és már kész is a vacsi, de akár ebédnek is jó...
a lényeg sztem hogy kérdezd meg a dokit , hogy így hogy mellőznötök kell ezeket az ételeket, honnan pótolhatjátok az ezekből nyert fehérjét, vitaminokat stb...
de ajánlom keress rá a baba+mama fórumon a topicok között tuti találsz ilyesmit, ha nem, akkor nyiss magadnak egyet, és ott mindenki fog neked válaszolni,
a "nem szeret csókolózni" témába ritkán néz be olyan aki a te témád iránt érdeklődik, ill hasonló helyzetben lehet... :)
Én csak akkor szeretek ha szerelmes vagyok :) De akkor nagyon :)
Még tini koromban az volt a "menő" hogy ki csókolózik több fiúval, mára már ez elmúlt :)
Nem akarok csókolózni ha nem vagyok szerelmes, ez egy bensőséges dolog, csak azzal osztom meg akit imádok :)
Én sem szeretek.
Csak,ha szerelmes vagyok.
Az pedig nagyon ritka:(( Sajna
Látod ezt én sem tudom...
Még én indítottam egy olyan fórumot, hogy FONTOS CSOKOLÓZÁS EGY KAPCSOLATBAN??
Bhrrrrrrr banyek... Nem,de attól tartok neked van egy két rossz élményed! Nálunk más a probléma!
Nem egyszerű amit leírtál! :DDDD
Tény, hogy ebben az esetben én sem igényelném...
Van az úgy, hogy a férfi egész nap köpköd, krákog, aztán nem érti, ha egyszer csak csókolni akarná akit szeret, az ezt elhárítja...
Szerintem se mindig higiénikus a csókolózás. Próbáltátok már olyan társsal, aki SOSE mos fogat??? ( S teli van szuvas foggal a szája...)
hu mikor megtaláltam ezt a fórumot vagy mi ez kicsit elszégyelltem magam.Mi sem nagyon szoktunk a párommal csókolózni. Pedig minden rendben van köztünk szeretjük egymást a szexuális életünkkel sincs gond, valahogy mégsem.
Nem mondom hogy soha de nagyon ritkán, engem zavar őt nem annyira. Ez van nem tudok mit csinálni...
Minden rendben van a sexuális életünkel, csak ép nem csókolózunk! Persze máig nagyon hiányzik a csókolózás,de ha egyszer nem akkor nem! Puszilkodni szoktunk, de ez azért nem ugyanaz!
Mindegyik kapcsolata ilyen volt! Egyik nővel sem csókolózott!
Nálunk nagyon fontos a csók.
Aki nem szeret csókolózni, az szerintem még nem próbálta az IGAZIVAL.
Ha ezzel kapcsolatban gátlások vannak a párkapcsolatban, akkor milyen lehet a szexuális életük? Remélem, azzal nincs gond.
További ajánlott fórumok:
- Miért van, hogy egyes emberek szájából soha nem fogy el a panasz? Miért nem tudnak örülni semminek?
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Egyes emberek miért szeretnek játszmázni, manipulálni másokat? Miért lelik örömüket ebben?
- Miért élvezik itt egyes emberek hogy másokat minősítsenek, amikor nem is ismerik?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Egyes emberek miért vesznek fel személyi kölcsönt karácsonyi költekezésre?