Menzesz utáni közérzet (beszélgetős fórum)
Esetleg vérszegénység?
"A vérszegénység legjellemzőbb tünetei:
* fáradékonyság
* letargia, lehangoltság
* gyengeség, szédülés
* koncentrálóképesség hiánya, feledékenység
* gyakori megfázás."
de lehetséges, mármint a hormonnal kapcsolatban.
Hogyan kezelem? Ha észre veszem, vagy észre vetetik velem, hogy ezért vagyok elviselhetetlen, akkor figyelek magamra. Nem küldök el mindenkit sehová, mert tudom, hogy nem ő bosszant, hanem csak én hiszem azt:)
Az evéssel kapcsolatban nincs teendő. Ennek csak kellemetlen mellékhatása van: vagy túl esszük magunkat, vagy éhesek leszünk:)
Sosem szednék erre gyógyszert.
Ja, értem. Köszi.
Akkor sajnos nem ez okozza :-(
Lehet, hogy ilyenkor valamelyik hormonból többet termel a szervezetem a kelleténél?
Amúgy mondanál példákat, hogy lehet megtanulni kezelni ezt az állapotot? Nagyon kellemetlen, hogy ezek miatt nem tudok igazán odafigyelni az épp aktuális teendőimre.
Nekem előtte szokott voltak ilyen napjaim, vagy utána? Attól függ, honnan nézzük:)
Szerintem minden nőnél van valamilyen pszichés tünete is a menzesznek, hiába mondják a dokik, hogy semmi köze hozzá.
Nekem általában félidőben voltak gondjaim. Ilyenkor nagyon ingerült voltam. Vagy sokat ettem, vagy keveset. Nem volt jó a közérzetem egyszerűen. Amikor ebben az időszakban felismertem a tüneteket, vagy felismerte a környezetem, igyekeztem figyelni rá, hogy túlzásokba ne essek.
ezeket a tüneteket nem lehet megszűntetni. ezzel járnak. felesleges foglalkozni vele. kezelni tanuld meg:)
Pedig valami nem kóser nálad. Ugyanis mensi után sokkal jobban kéne érezned magad, hiszen a menzesz nem más szellemi értelemben-mint tisztulás:)
Nekem nincs ilyen problémám..
Sziasztok!
Amikor elmúlik a menzeszem, jó pár napig kába a fejem, nem kívánok semmilyen kaját, evés után is úgy érzem, mintha nem is ettem volna, erőtlennek érzem magam és ingerlékenyebb vagyok a kelleténél.
Nem tudom, mi okozhatja, de kellemetlen és nagyon unom. Mivel mindig ilyenkor jön rám, a nőgyógyász véleményét kértem ki, aki azt mondta, ennek semmi köze nincs a menstruációs ciklushoz.
Másnak is vannak ilyen problémái?
Javaslatokat, véleményeket várok a tüneteim megszüntetésére.
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Ti hogyan próbáljátok a közérzeteteket javítani, saját tapasztalatokat írjátok meg!
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Összehasonlithatatlanul jobb a közérzetem, amióta...
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Menzesz utáni vérzés mitől lehet?