Menyasszonyrablás - Ki, milyen feladatokat tud a férjnek? (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásokat. Vannak köztük jók. Lehet páran félreértették a dolgot.
michelle.r jól írta. Elraboljuk a férj elől a menyasszonyt és valami feladatot kell végrehajtania. (Még az se biztos h lesz, de páran golndolkozunk rajta.)
Angel1988 Köszönöm ez elég jó lehet. :)
Tudom, hogy sokaknak nem tetszik az ilyesmi. Már egy másik oldal másik fórumján megkaptam érte a magamét igencsak durva beszólásokkal.
De kérem tartsátok tiszteletben, hogy van aki tart ilyet van aki nem. A vőfély remélem jó lesz. :). Voltam már én is olyan lagziban amiben nem volt túl jó.
Lényeg a lényeg köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Nálunk két feladat volt. Az egyi, hogy 5 megadott szó bevonásával térden állva szerelmet kellett vallania. Ilyen szavak voltak: káposztás tészta, pizza, moszkvics slusszkulcs meg már nem emlékszem mik...
A második feladata tánc lett volna (seprű tánc), de mivel az Uram tud táncolni, ezért az túl könnyű lett volna. :D Így énekelnie kellett egy dalt közösen az esküvői zenekarral. :)
Sose voltál még hagyományos, vidéki lagziban? :DDD
A menyasszony tánc idején elrabolják a menysszony, az ura csak akkor kapja vissza, ha különféle feladatokat teljesít.
Bocsi, a címet nem olvastam el rendesen. Most látom, hogy a férj által elkövetett rablások módjára keresel ötleteket!
Ha már éjfélkor meglépnek, amikor elvonulnak, hogy a menyasszony lecserélje a fehér ruhát menyecske-ruhára. Helyette normál utcai ruhában, kisbőröndöt felkapni és máris szökhetnek nászútra. A vendégsereg majd csak észreveszi....
Ha te vagy a vőlegény, akkor igen-igen kínos ez a kérdés!!!
Ha a vőlegény más, én nem igazán rabolnám el a menyasszonyt, nehogy még a végén a te nyakadon maradjon!!!
Semmi más gondod nincs?
Király vagy.
Én egyszer elraboltam egy nőt.
6 évet ültem érte.
Valahogy nem dob fel a téma.
Sziaztok.
Nemsoká megyek esüvőre. Tud valaki jó menyasszomrablásos feladatokat? Tapasztalatok? Köszi Előre is.
További ajánlott fórumok:
- Milyen frizura ill. kiegészítők illenek ehhez a menyasszonyi ruhához?
- Ki volt már tesztíráson Cora áruházban? Milyen feladatok vannak? Holnap reggel 10-re megyek tesztet írni. Pénztárosi állásra hívtak.
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?
- Ekrü ruhához milyen színű tömött menyasszonyi csokor illik? Képeket is szívesen fogadok:).
- Milyen a Lidl-nél dolgozni? Munkaidő? Feladatok? 4 órásra jelentkeztem
- Kézápoló és műkörömépítő írásbeli vizsgán milyen feladatok vannak?