Menyasszonyi ruha az e-bay-ről (beszélgetés)
8. Jasmine24 (válaszként erre: 6. - H.orsika87)
2011. dec. 2. 14:00
nem kellett semmi egyebet fizetni, mint ami az oldalon megvolt adva. En a sajat mereteimet kuldtem el, es arra varrtak a ruhat. Ezeket mind egyedi meretre lehet rendelni.
7. h.orsika87
2011. dec. 2. 13:32
És köszönöm a válaszaitokat :)
6. h.orsika87
2011. dec. 2. 13:32
És kellett vámot fizetnetek a ruhára? Amikor rendeltétek, akkor a saját méreteteket is elküdtétek vagy csak kiválasztották azt a méretet, ami fel van tüntetve?
5. Isabelle89
2011. dec. 2. 11:27
az enyém is ebayes, van is fent képem róla. kb 30ezer ft volt, 1 hónap alatt kaptam meg, méret centire pontos, picire össze volt csomagolva, de csak vasalóval végig kellett gőzölnöm és kész is volt :)
4. Jasmine24 (válaszként erre: 1. - H.orsika87)
2011. dec. 2. 11:21
Szia! Az en menyasszonyiruham az ebay-rol van, kep is van fennt ha erdekel. Igaz hogy kicsibe osszecsomagoltak, de parszor jol etvasaltuk es kilogattuk, ugy nem volt semmi gond vele. En nem bantam meg, sot...Mindenkinek nagyon tetszettem benne! :))
3. vviki2
2011. dec. 2. 11:18
Tisztító?! Tudtommal minden használat után tisztítják a szalonok és vasalják. Kitisztíthatta volna, nem?
Én nem vettem volna másikat...
2. Ministry
2011. dec. 2. 11:17
Ismerősöm rendelt onnan. Annyira picire összecsomagolták, nagyon gyűrött lett, és a fazonja miatt nem lehetett rendesen kivasalni.
Egyébként én úgy tudom, nem volt semmi gondja vele, időbe megérkezett a ruha.
Csak utána vehetett másikat...
1. h.orsika87
2011. dec. 2. 11:15
Sziasztok! Volt már közületek valaki, aki az e-bay-ről rendelte meg a menyasszonyi ruháját? Milyenek a tapasztalaitok? Én is eljátszottam a gondolattal, hogy onnan rendeljek, de bizonytalan vagyok. Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Van aki a veséjét is eladná, hogy kifizesse a számlákat, van aki meg 3, 5 millióért vesz menyasszonyi ruhát...
- Mennyiért lehet menyasszonyi ruhát kölcsönözni?
- Megoldható szerintetek, hogy esküvői frizura+smink készítésre már eleve a menyasszonyi ruhámban menjek a fodrászhoz?