Menstruáció előtt pár nappal, neked is "mások" a szagok és ízek? Illetve kinek milyen tapasztalata van? (beszélgetés)
Nekem az összes leírt tünet mellé 1-2 nappal mensi előtt még ráadásul emelkedett testhőmérsékletem is van, nem csak mások illatát/szagát érzem részletesebben, mélyebben, hanem a sajátomat is. Nem épp egy áldás, amikor kellemetlenebb szagokat észlelek...
A szagok sokkal erősebbek...
no,meg az ingerek, wááá :o)
... és igen, ezek is mind megvannak, sajnos.
Én sokkal erősebben érzem a szagokat PMS-ben. Szinte olyan, mint terhesen. Még émelygek is egy-egy rossz, erősebb szagtól.
mások? Hmm... a vonzóbbak az másnak számít? Főleg a csoki íze sokkal vonzóbb.:))) és az olajos magvaké.
erre mondják a haverjaim" mi van nem jött meg?":DD
semmi extra...csak előtte pár órával görcsölök pár nappal meg idegesebb vagyok..:DD ennyi..
Hihetetlen.
Megnéztem a neten,szaglás nincs benne,de majd legközelebb megfigyelem magam.
"Ezek után lássuk, hogy miben nyilvánul meg a PMS, és hogyan lehet felismerni? A PMS legfontosabb tünetei a következők:
Testi tünetek:
szédülés
a mell feszülése, érzékenysége
székrekedés, puffadás
fejfájás
fokozott étvágy vagy étvágytalanság
izom- és ízületi fájdalmak
testsúlynövekedés
álmatlanság vagy aluszékonyság
Pszichés tünetek:
szorongás, feszültség
lehangoltság, reménytelenség
fáradékonyság
ingerlékenység, idegesség
csökkent érdeklődés
a figyelemösszpontosítás zavara"
én értem a 2-s kommentelőt:-)nincs jobb dolga, mint szánalmasan beszólogatni:-)
csak a szagok másak - van is egy bizonyos fajta szag, amit akkor érzek, de nem tudom, mihez hasonlítsam. Anyámnak viszont megfeketedett olyankor az aranygyűrű/fülbevaló alatt a bőre.
Szia!Én se értem a 2es kommentelőt.:)
Nekem egy olyan idegi feszültségem van,mintha az agyam egy kifacsart szivacs lenne.Nem kívánom a kaját első nap.
Hát igen.Ilyenkor sajnos minden fellelhető ételt kiszagolok és bekebelezek.Az ízekkel pedig sose volt bajom.:)
Nem a kérdésedre válaszolt.......
nem értem, miért nem hagytad válasz nélkül:-)ejnye, csak nem bírtad ki:-)
Lehet, hogy néhány kérdést jobb lenne föl sem tenni.
Vagy ha ez már megtörtént, akkor jobb válasz nélkül hagyni :)
Menstruáció előtt pár nappal, neked is "mások" a szagok és ízek? illetve kinek milyen tapasztalata van?