Menstruáció előtt! (beszélgetés)
Én (is) görcsölök szinte végig. Nekem csak az a algopyrin, cataflam vált be, együtt a kettő.
Most valahogy egyikhez sincs kedvem,főleg nem a szexhez:)
jó erős gyógyszer, hasrafekvés.
No-Spa-Algopyrin kombináció, lábak felhúzva --->nekem ez vált be
Elég nagy tévhit még manapság is, hangoztatják is rendesen /védőnök, orvosok.../ - hogy menstruáció alatt mindenki kerülje a forró vizet. Hát ez nagy tévedés, mert mint ahogy már előttem is leírták, a rossz vérkeringés/pangás okozza a problémát.
Tehát én/nálam is bevált/ a kellemesen forró zuhanyt ajánlom, feltéve ha a menstruáció kezdetekor is fennáll a görcs és a hideg-melegrázás tünetegyüttes. :))
Nospa, melegvizes fürdő vagy melegvizes palack a hasra, takaró alatt...meg sok csoki :)
A menstruációs görcsöt elsődlegesen a vér pangása okozza,azaz ha bármivel vérbőséget idézünk elő az alhasban,akkor a fájdalom csökkenni fog.
Na most,vérbőséget két dolog idéz elő: a sport és a szex:)
A melegvíz nem azt váltja ki, hogy rögtön megjöjjön?
Amúgy meg málnalevelet ajánlok teaként vagy nyelv alá a növényt 15 percig, majd lenyelni.
Én is nagyon rosszul voltam ma, hőhullám meg minden, nekem a cataflam és nospa vált be.Olna m az Algoflex M, csak erősebb.
szokott.
én sosem kínlódom ezzel, nekem az AlgoflexM hat fél órán belül. És teljesen elmúlik.
Nem minden hónapban gyötör meg, de ha igen, nem gondolkodom.
Mindenféleképpen az lesz veszek be, már a hő hullám is rajtam van nem tudom nektek szokott ilyen lenni?
szerintem ezt nem szabad húzni-halasztani, meg mindenféle népi praktikával gyógyítgatni
ha fáj, gyógyszert kell bevenni és kész, nem szabad szenvedni.
vedd csak be és ne kínlódj tovább!!
Nekem most az aleve jött be, mkndjuk nem volt annyira nagyon görcsös, de a hugom is dicsérte. Nem arra van, de arra is jó. Màr ha gyógyszerben is gondolkodsz.
Apranax -on van itthon csak az meg nagyon erős
Melegvíz? Meleg párna? (Bár nincs fűtés, ahol most megmelegíthető.) Hallottam már olyanról is, aki meggymagpárnát használ. (Felmelegíti mikróban és sokáig tartja a hőt. - Babáknál is szokták használni.)
az egy ideig jó csak, szerintem
ALgoflex M
más úgy sem segít
Forró fürdő. Belehasalni a kádba...
Holnap fog meg jönni a Mensim de ma és tegnap is egész nap görcsöl a hasam haja már kezd el viselhetetlenné válni,ki milyen módszerrel szokta csillapítani?