Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás? (beszélgetés)
Nem veszélyes, nem adnák ha az lenne, Don't Cry is jól írta.....
Megyek,muszáj.
Jól vagyok,köszi.Nem kell visszamennem,telefonáltam az eredményért,ok.minden,csak egy kis gombásodás van,arra meg van kúpom.Azt is kimutatja a rákszűrés.
Nyilván pszichés "hiszti" volt nálam.
Ha olyan veszélyes lenne,nem adnák be annyi nőnek.
Gondolkozz...
És nyugodj meg.
Szerintem erre holnap kapod meg a választ,Őzikém tőlem már elköszönt mára:)
Szerintem nyugodtan írj neki privit,nagyon drága és segítőkész teremtés:)
akkor lenne még kérdésem.
van méhszájesebem is hurrá most arra várok mit ad a rákszürés lehet le kell fagyasztani sokak szerint nem érdemes hozzányulni ha jo a P. ez igaz nem?nem kell egyböl vágni stb az okot kéne megszüntetni-
elég sok nönek van sebe nem?
A Silgard egy vakcina. A Silgard-oltás a humán papillómavírus (HPV) 6-os, 11-es, 16-os és 18-as típusai által okozott megbetegedések ellen nyújt védelmet.
Ezen megbetegedések közé tartozik a méhnyakrák, a női nemi szervek (méhnyak és szeméremtest) rákmegelőző állapotai és a nemi szervek szemölcsei. A HPV 16-os és 18-as típusai felelősek a méhnyakrákos megbetegedések 70%-áért és a HPV 6-os és 11-es típusai a genitális szemölcs megbetegedések kb. 90%-áért
A Silgard nem okozhatja azokat a betegségeket, amelyek ellen védelmet nyújt.
A Silgard hatására ellenanyagok képződnek a vírus egyes, meghatározott típusai ellen (típus-specifikus antitestek), és 16-26 éves felnőtt nők számára a Silgard klinikai vizsgálatokban bizonyított védelmet nyújtott a HPV 6, 11, 16 és 18 okozta megbetegedések ellen. A vakcina hatására 9-15 éves gyermekekben és serdülőkben is ellenanyagok termelődnek. Nem értékelték, hogy ezek a típus-specifikus antitestek a felnőtt férfiakat is megvédik-e a megbetegedésektől.
A Silgard-ot a hivatalos ajánlások alapján kell használni.
A Silgard akkor a leghatékonyabb, ha valaki azelőtt kapja meg, mielőtt a humán papillómavírus bármely típusával megfertőződne. Azok számára, akik már megfertőződtek az oltóanyagban foglalt egy vagy több HPV típussal, a vakcina védelmet nyújt az oltóanyagban lévő többi HPV típussal szemben.
Akkor Te már az újabbat kaptad.
Nyugi, véd.
silgard
a neve
Megkaptad mind a 3 oltást????
Cervarix a neve, és valóban nem minden HPV törzs ellen véd, de azok ellen igen amikből a rosszindulatú dolgok szoktak kialakulni.
A HPV-t egyébként sima rákszűrőn is ki tudják mutatni, csak azt hogy melyik törzs a több százból, azt nem. Arra van egy ún. "tipizálás", de ha Te oltott vagy, akkor semmi értelme a tipizálásnak, azaz megnyugodhatsz!
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- Ohhh, az a rózsaszín köd!
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?
- Vonatjegyet lehet napokkal előtte venni?