Mensi alatt erős görcsök.Szerintetek mitől lehet? (tudásbázis)
Akár endometriózis is lehet! Vizsgáltasd ki feltétlenül, a barátnőm majdnem belehalt. Ezzel nem szabad viccelni!
Sok orvos észre sem veszi, hogy ez a baj!
Nekem mindig 25-28 naponta jött ,eg.Most 38-40 és nagyon erős és fájdalmas.:(((
Kaptam egy nagyon jó doki nevet akihez a héten jelentekezem be de egy hónap a várakozási idő.Ha van eredményem akkor megírom!!
Miyen igazságtalan az élet.Nem elég hogy a szülés úgy fáj,legalábbis nekem,hogy egy 10-es skálán15-ös volt mnd három és hosszú.De még a menzi is ilyen fájdalmakkal jár.Bezzeg a férfiak.....Na mindegy.
Annyi még eszembe jutott a természetgyógyászomról, hogy ő anno dolgozott olyan helyen ahol a gyógyszerekkel állatkísérleteket folytattak.
Vmint, hogy ezt a teát a feleségének készítette eredetileg, mert hasonló gondokkal küzdött.
Nekem amióta megjött az első mensesem kegyetlenül görcsöltem. Anyám ezeréves meristinjéből viszont nem egyszer elég volt egy fél szem az újabbakból pedig már csak egy levélni csillapította a fájdalmamat.
Ekkor egy természetgyógyász ajánlott egy teakeveréket amiből naponta egy literrel kellett meginni. Bivaly rossz íze volt, de mézzel lehetett lájtosítani. 3 hónap alatt rendbe jöttem. Azóta csak akkor kellemetlen, ha fel vagyok fázva.
Ez a természetgyógyász annó (kb. 12 éve) Gazdagrétről (BP: XI.,) a MÁV telepre költözött. Sajnos nem tudom az elérhetőségét és a tea receptjét, de ne adjátok fel mert van megoldás!
Köszi szépen!
Ide nem írhatom le. De akit érdekel,az írjon privire email címet és a könyvből elküldöm a kimásolt leírást.
Sziasztok!
Vannak olyan gyógyhatású készítmények,amelyek ezeken a tüneteken segítenek.
Én mindig nagyon görcsöltem mensi alatt és ráadásul mindig ömlött belőlem a vér. Már tizenévesen is extra tampon és éjszakai betéttel alig húztam ki egy tanórát.
7-8 éve használom ezeket a készítményeket. Elég drágák,de elég évente egyszer egy kúrát tartani. Ráadásul nem csak a görcsöket szüntette meg,hanem rendbe tette a nemi szervek működését is. Régebben a Dokik szerint nem szülhettem volna. Sok-sok vetélés után most a 29. hétben vagyunk a pocaklakommal.
Bármit is mondanak:
1. Kriston intimtorna - az tényleg rendbehoz, és jó hátrahajló méh-problémákra.
2. Rüdiger Dahlke: A női egész-ség könyvében le vannak írva a női problémák, és azok háttere.
Nekem is csak ajánlották a könyvet, és még csak egy-két problémát néztem belőle az ajánló előadásán, de nagyon hasznos könyv.
Szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!
Úgy sajnállak Titeket. :( Sajnos ezzel kell együtt élnünk.
Mira Qlaira-t szedek, összesen 3napig van meg, de az sem mondható teljesen annak, mert alig van menses. :) nagyon jól lecsökkenti. Nézd meg a fórumot ezzel kapcsolatban.
Ott nagyon sokan panaszkodnak arra, h pecsételő vérzéseik vannak, de szerencsére nekem egy mellékhatása sem volt.
Szia!
Sajnos nekem is erős görcseim voltak. :( Elment nőgyógyászhoz és felírt egy nagyon jó gyógyszert. Apranax (550mg) Ez csodát tett velem, 10perc alatt elmulasztotta a fájdalmat. :) Persze már 4éve szedek fogamzásgátlót és most váltottam abban is így megint enyhén előjöttek a görcsök, de ha ezt beszedem teljesen elmúlik.
Ajánlom, h próbáld ki, mert nagyon sokat segít a fájdalom elmúlásában.
Én a 2 nospa 1 algopirin kombót naponta többször is be szoktam venni, olyan erős görcseim vannak.
Sőt, régebben még el is ájultam.
Egyszerűen ilyen alkat vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Görcsök terhesség alatt, rövidebb méhszáj
- Vérzés 8 hetes terhesen görcsök nélkül - mi lehet?
- Tudnátok nekem mensis görcsökre vény nélkül kapható gyógyszer ajánlani? (nem az ismert, megszokottakat)
- Milyen hashajtót vegyek ami nem okoz görcsöket, gyorsan hat és Dm-ben és hasonló helyeken lehet kapni?
- Menstruáció egy hét alatt másodszor, erős görcsökkel. Mitől lehet?