Vérzés 8 hetes terhesen görcsök nélkül - mi lehet? (tudásbázis)
Nem semmi a történeted! :)
Gratulálok az egészséges lurkóhoz... ezek után kész csoda! :)
Szia!
Az első babámnál nekem is volt a 7. hét táján vérzés, meg feszült a hasam, azt hittem el fog menni a baba. Ezért nem is mentem orvoshoz előbb. Amikor a vérzős napok elmúltak néhány nap múlva megismételtem a teszte és pozitív volt, utána jelentkeztem csak be dokihoz. Utána a negyedik hónapban elkezdtem görcsölgetni és megrövidült a méhnyak, szóval veszélyeztetett lettem, gyógyszert kaptam, sokat kellett pihennem. A baba egészséges lett. A másik két babámnál ilyen probléma már nem volt. Lehet, hogy csak az első viseli így meg az embert? Akkor még izgulunk is egy sort mindenféle dolgon.
Nyugodj meg, ha a baba jönni akar, akkor fog is! :) Halgass az orvosodra és pihenj sokat! Esetleg menj táppénzre. Drukkolok neked!
Sziasztok!
Voltam dokinál és kaptam gyógyszereket. Azt monda hogy ezektől vszinüleg meg fog maradni a baba. Hát remélem is. Meg azt monda hogy pihenjek sokat. Én is remélem hogy minden rendben lesz velünk.
Találkoztam egy lánnyal a kórházban. 6 hetes terhes volt, ilyen problémávl. Pihennie kellett. Sokat.
mikor legközelebb láttam babakocsit tologatott, egy tündéri kisbabával.
PIHENNI!
Szia!
Mi van Veled, voltál másik dokinál?
nekem 6 hetesen volt hasonló, mondták fenn áll a vetélés esélye, úgyh pihenjek sokat.(ezen már túl vagyok szerencsére,most 32hetesen)
remélem Nálad is rendben lesz minden!!!
....nagyon sajnálom és Én is szorítok, h minden rendben legyen a továbbiakban!!!!
Mindenképpen írj, h mi van veled!!!
Szerintem is menj el másik dokihoz is, de ő is pihenést fog javasolni.
Döntsd el, hogy mi a fontosabba munka vagy a baba.
Ha így indul a terhességed, valószínűleg egész végig kíméletre lesz szükséged. Munka mellett pedig ez nem megy.
Szia,
Remélem nem lesz semmi gond.
De hogy őszinte legyek, nálam így kezdődött a vetélés. Sok fekvés.. meg fekvés.. és fekvés. Én ezt a kórházban tettem, késő volt már...
Sok sikert!
Szia!
Köszi szépen,remélem nem lessz semmi baj!!!
Szia!
Köszi. Majd holnap du. írok hogy mi a helyzet.
Szia!
Drukolok neked!!!
Szia!
Jó. Köszönöm szépen a tanácsodat és remélem nem lesz semmi gond a picivel.
Csak az a baj hogy sok rosszat mondanak erről a dokiról és ezért aggódok. menjek el egy másikhoz is?
Vagy mit csináljak?
Dolgozom ugyhogy a pihenésre nem igazán van időm.
Meg az otthoni dolgokat is meg kell csinálnom.
Szia!
Szerintem nem kell aggódnod ha voltál dokinál,és ő azt mondta hogy minden rendben.De mindenképpen pihenj sokat!!!!!
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Én elméletileg 7 hetes terhes vagyok és tegnap óta barnás folyásom van pici vérrel és nem tudom mi a baj. Görcseim nincsenek meg semmi fájdalmam. Voltam dokinál és azt mondta hogy nincs semmi baj. Én mégis nagyon aggódom. Nagyon szeretném ezt a picit! Kérlek adjatok valami tanácsot!
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok nekem mensis görcsökre vény nélkül kapható gyógyszer ajánlani? (nem az ismert, megszokottakat)
- Terhességmegszakítás után meddig normális az enyhe barnás vérzés, és az alhasi görcsök?
- Orrvérzés terhesen
- 20 hetes terhesen pecsételő vérzés? Szerintetek?
- Aranyér vérzés nélkül
- Terhesen utaznék Kubába, kockázatos védőoltások nélkül?