Mennyivel károsabb a házilag sodort cigi, mint a gyári? (beszélgetés)
A gyári károsabb.Tele van adalék anyagokkal(kb 4000 féle adalékról van szó)Ezek adják a gyári cigik jellegzetes aromáit,ízét.
A vágott dohány pedig natúr.
Semennyivel,illetve attól függ mibe van sodorva.
A pipa és a szivar nem annyira károsak,mint a papírba sodort cigi.De mind káros..
:)))
Persze ezt is ki kell tapasztalni ,mennyire kell,hogyan megtölteni ,de 1-2 nap ,és úgy megy már mint a karikacsapás.Mondom ,10 mp egy tökéletes cigi.:))
Nekem is meg van a magam módszere .Én amikor végig rakom dohánnyal ,a kis dugókával kettőt hármat rá lapogatok,nem az ujjaimmal tömörítem ,mint mondjuk a csaj a videón ,nem foglalkozom vele mennyi lóg ki ,úgy is elvágja a felesleget:))
Erre találtam ki a pálcikát!:)
Kár, hogy nem mondtad előbb a fém töltőt!:)
Okvetlenül ki fogom próbálni, mert semmi jónak nem vagyok elrontója!:)
Köszönöm!:)
Ja!
Elfelejtettem mondani az "egetrengető" találmányomat!:D
Én nem lehúzom a töltőről a cigit, mert akkor van, hogy kihúzza a dohányt, hanem egy lecsupaszított fültisztító pálcikával kilököm!:)
Nekem a töltő is PRIMUS, szerintem az a legjobb ebben a fajtában, mert kicsi, könnyű és jól tölt.
Azt a csöveset még nem próbáltam, mert nem is láttam.:(
De én már "tudományosan" töltök, abba a végébe, ami a füstszűrőhöz kerül, kicsit több dohányt teszek, így ott nem marad üres hely.
Megjegyzem, ügyesebben és gyorsabban töltök, mint a videón a csaj!:)
További ajánlott fórumok:
- Te mennyivel támogatnál egy rászorúló családot?
- Szerinted mennyivel jobb az egészségügy mióta szedik a vizitdíjat?
- Külföldön élők, nálatok mennyivel nőtt a rezsi?
- Nőknek! Az "olyan napokon" szoktak szeretkezni, illetve mennyivel befolyásolja az együttlétet? Kellemetlenebb-e az együttlét?
- Az L carnitine-t mennyivel edzés előtt kell bevenni?
- HSG után mennyivel lehet házas életet élni?