Mennyire vásároltok be az iskolára JELEN HELYZETBEN? (beszélgetés)
Mi mindent ami kellet.Pontos összeget is tudok mert kíváncsiságból számoltam.
Elsős és 4.es gyerek.
Őszi komplett ruházat cipővel:70.000
Iskolai cuccok:50.000
Rettenet sok szerintem..de ez van.Virushoz nemtudok igazodni.
Ezt a ruha kérdést nem értem.
Ha nem járnak iskolába a gyerekek, akkor nem kell ruha? Akkor nem számít, hogy a régieket kinőtték?
Mindent megvettem.
A listán szereplő dolgokat ugyanúgy, mint az új ünneplőt , iskolába járó ruhákat.
Máskor sem egyszerre veszem meg nekik az összes ruhát, hanem minden hónapban pár darabot.
Most vettem vékonyabb nadrágokat, szeptemberben talán felsőket, vékony kabátot, októbertől meg lehet már venni vastagabb cuccokat is.
Ha itthon lesznek akkor is kell nekik ruha.
Épp ma álltam a sok tanszer előtt a boltban és gondolkodtam vegyek ne vegyek, mit vegyek hogy lesz stb. 😞
Ruhát így is úgy is kell venni nekem is a gyereknek
Ebben a helyzetben a kötelezőket, mint torna felszerelés megvenném.
A felsőruházatból ami feltétlen szükséges, mert nagyon kinőtték.
Ha otthon is tanulnak majd, akkor is le kell menni majd az utcára, elmenni játszótérre.
Személy szerint nem érint, de a helyedben erre a nyár végi, kora őszi (enyim nyaram idejére való) ruhákat, cipőket megvenném. Csak ami szept-okt. hó közepéig kellhet.
Hiszen állítólag ősszel fog ideérni a következő hullám. Márpedig az itt lesz, ahogy a fűtési szezon beindul. (Nehogy már az állam pénzén kelljen fűteni az iskolákban). :)))
Ott is szoktam vásárolni. :) Tényleg nagyon barátiak az árak, bár a nagyobb gyerekeknek már kicsi a választék.
Mázlim van, hogy még nem kapta el őket a márkamánia, mert akkor csődbe is mennék.
Rágom itt a kefét, hogy mennyit költsek a gyerekek iskolakezdésére. Minden ruhát kinőttek, egy csomó mindenből új kellene, de nem tudom... Rohadt drága lett az élet.
Ha mindent megveszek, aztán itthon tanulás lesz... pénzkidobás.
Ha meg nem veszek, majd nem kapok, amikor meg kell... Most jelentek meg az őszi ruhák viszonylag normális áron, pl az auchanban.
Ti mit csináltok? Mennyire töltitek fel az őszi ruhákkal a szekrényt? Kivártok vagy vásároltok előre?
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Nálatok milyen lesz a húsvét a jelenlegi helyzetben?
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Ti felmondanátok ebben a jelenlegi helyzetben?
- A jelenlegi Covid helyzetben elmennétek a kórházi szakrendelésre?
- Ha beteg a gyerek, a jelenlegi helyzetben mi a teendő?