Mennyire normális az, hogy csökkent a libidóm? (beszélgetés)
Általában akkor nincs libidód, ha valami nem stimmel lelkileg. Vagy a múltad, vagy a jövőd rabja vagy. A jelen felkorbácsolja a libidót, de csak addig, amíg erős a szenvedély. Idővel ez is csökken, pozitív értelemben a csökkent libidó lelki érettségre, bölcsességre vall, több szeretetet tud az ember sugározni, mint szenvedélyt. Inkább lelkileg olvad össze a társával és nem testileg. Mondom POZITÍV értelemben! A kor előrehaladtával is csökkenhet a libidó, de figyelembe kell venni a temperamentumokat is. Más egy kolerikus, és más egy melankolikus libidója.
Rá kell kattintani a típusra és elolvasni, belőni hogy melyik típus, vérmérséklet jellemezhet:
21 éves lány vagyok, a szexuális életemet 17 éves koromban kezdtem. Nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom, sőt mindig nagyon élveztem a szexet, amikor épp olyan kedvemben voltam.
Viszont már egy ideje nagyon lefoglalja az energiámat és a gondolataimat a jövőm kialakítása, hogy miként tudom fejleszteni magam minden szempontból, hogyan hozzam ki a maximumot az egyetemből, miből fogok élni , stb.
Írtó hiányos a libidóm, mondhatni alig van. Egyáltalán nem kívánom a szexet, még az önkielégítés gondolata sem foglalkoztat, 5-6 napig is megvagyok nélküle, amíg eszembe jutna, de még akkor se fontos.
Szerintem stressz ide vagy oda, de nem hiszem, hogy normális ez ebben a korban. Ráadásul az emberek többsége pont a szex által vezeti le a feszültséget, de nekem eszembe sem jutna ez, sőt nem is tudnám elképzelni a szexet ilyenkor.
Nos, mit gondoltok ?
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Kinek mennyire segít az Omega3 kapszula a triglicerid csökkentésben?
- 19 évesen nem fog furcsán nézni a nőgyógyász, ha kérek másik gyógyszert, mert csökkent a libidóm?
- Mennyire hatásos a fogyókúra, ha hetente csökkentem a kalóriabevitelt?