19 évesen nem fog furcsán nézni a nőgyógyász, ha kérek másik gyógyszert, mert csökkent a libidóm? (tudásbázis)
Nekem is ilyen problém volt nemrég, én 22 voltam és egy másik gyógyszert szedtem, de a helyzet ugyanez volt, még a párommal is dettó! :) Nagyon nehéz volt szegényt meggyőzni, hogy még mindig Őt szeretem, nem szeretek mást, és nem is csaltam meg, de egyszerűen nem tudok vele lefeküdni, max. hetente 1-2x.
Persze én is cikinek gondoltam az egészet, de a helyzet tarthatatlan volt, nem volt mire várni, nálam meg más fogamzásgátló eszköz nem jön be - sajnos nem reagálok jól a gumi óvszerre - úgyhogy elmentem. Egy idős néger dokim van, képzelheted, milyen volt ott ülni előtte és mondani, hogy egyáltalán nem kívánom annyira a szexet, mint régen... Meresztgette a szemeit, húzogatta a szemöldökét, de azt mondta, oké, ír másikat, mert igen, lehet a bogyóm mellékhatása.
Azóta jobb a helyzet, az új gyógyszerrel könnyebb, de még így is ingadozó a libidóm: egyszer megőrülök, és naponta többször többször is szeretném, aztán napokig semmi... Jó lenne valami hormonmentes, de mégis megbízható fogamzásgátló eszköz, de nem találtam még megfelelőt... :(
Ne nagyon törődj vele, hogy hogyan néz.Ebben az esetben a nőgyógyász egy egyszerű szolgáltató, akinek a szolgáltatására befizettél a tb-járulékoddal.
Amúgy is gondolj arra, hogy ki is lesz nőgyógyász? Aki a komolyabb és bonyolultabb szakokhoz kevés.
(Tisztelet a kb.20 szülész-nőgyógyásznak, aki komoly tudósa a szakmájának. 20 - nem egy városban, hanem az országban.)
He-he!Még jóhogy nem arra célzott legyél vele jóba!
Az egy köcsög orvos lehetett,mert ilyet egy normális nem mond!
Ha az orvos stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, akkor mindegy mivel állítanál oda, mindennel kapcsolatban lenézően viselkedne, de ne a dokitól tedd függővé, hanem attól, hogy ez az állapot Neked/Nektek nem jó, és ezért tenni kell.
Bemész, elmondod mi a helyzet, teszel arra, hogy miként kezel, felír valami mást és hazamész. (Max magadban elküldöd a viharba.)
Valakire ilyen hatással van a tabletta, ezt ők is tudják, és mindig azt mondom, hogy mi betegek, olyanok vagyunk az orvosnak, mint a fodrásznak egy fej. Ez a munkája.
Semmit nem kel szégyellni. Menj csak!
Nem mondom, hogy sosem szedtem tabit, de mégis az a kérdésem:
Nem lehet, hogy inkább nem kéne szedned?
4 hónapja szedek Lindynette 20 tablettát, de mióta szedem alig kívánom a szexet. Volt, hogy a barátom már azt hitte emiatt, hogy megcsalom valakivel, de szerencsére sikerült megbeszélnem vele. Cukorbeteg is vagyok, szóval nincs olyan nagy választék a tablettákkal kapcsolatban. De félek emiatt elmenni az orvoshoz, mert félek, lenézne emiatt, vagy akármi... Valakinek valami tanácsa?
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Hogyan csökkenthető gyógyszer nélkül a koleszterinszint?
- Milyen volt az első látogatásod a nőgyógyásznál? Rögtön megvizsgált, ha csak gyógyszert íratni mész az első alkalommal?
- Mivel kezeled a hüvelygombát? Gyógyszer? Krém? Vagy azonnal nőgyógyász?
- Hüvelyfertőzés esetén a nőgyógyászom a páromnak is fel tud írni gyógyszert, vagy külön el kell mennie orvoshoz?
- A nőgyógyászom "ránézésre" írta fel a gyógyszert. Szerintetek szedhetem?
- Tud valaki jó nőgyógyászt vagy háziorvost Budapesten gyógyszerfelírás céljából?