Mennyire nehéz elhelyezkedni orvoslátogatóként? (beszélgetős fórum)
3. 7d6d76a2fa
2010. febr. 13. 07:50
Nem kell megvetetni az orvossal a terméket, hanem csak megfűzni, hogy a tietek a legjobb, és azt ajánlja, vagy azt írja fel minél több betegnek.
Az utóbbi egy hónapban elég sok orvoslátogatót volt szerencsém megismerni.
Én nem csinálnám,az biztos.
Nem reménytelen szakma, de nem az én műfajom
2. 7c79ff1565
2010. febr. 13. 00:10
én sok orvoslátogató állást találok, orvosi végzettség v vegyész - gyógyszerész végzettségesek, de a lényege szerintem az, mint a házalás . bár kissé jobb helyzetben. Láttam már fogdokinál is orvoslátogatót, vitte a katalógusokat, és rendelt a fogdoki.. szóval ilyesmi szakma, te mész, viszel ktatalógust, tesztmintákat, és megfűzöd hogy vegye meg a cégtől..stb. Hogy megéri e? Hát nem tudni, ki kell próbálni.
1. ee044cd16b
2010. febr. 13. 00:04
Van ennek a szakmának jövője? Azt olvastam,hogy régen "jobban megérte",most hogy van ez pontosan? Nehéz bekerülni abba a körbe?
További ajánlott fórumok:
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Vendéglátásban dolgozók fóruma - avagy milyenek manapság a lehetőségek, pénzkereset, elhelyezkedés, stb.:)
- Fodrász a szakmám. Nagyon szeretem a munkám, de van egy kisfiam aki óvodás, és nehezen tudok tőle elhelyezkedni...
- Nehéz egy frissen végzett óvodapedagógusnak elhelyezkednie Bács megyében?
- Budapesten mennyi egy kezdö tanító fizetése? Nehéz elhelyezkedni tapasztalat nélkül? Ki mennyire szereti a tanítói munkáját?